Fidan Yerel Basına Projelerini Açıkladı

Fidan Yerel Basına  Projelerini Açıkladı

MHP Esenler Belediye Başkan Adayı Ahmet Fidan Bölgesel yerel basına vermiş olduğu kahvaltıda projelerini açıkladı…

Fidan Yerel Basına  Projelerini Açıkladı

MHP Esenler Belediye Başkan Adayı Ahmet Fidan bölgesel yerel basına vermiş olduğu kahvaltıda projelerini açıkladı.

 
Kahvaltılı toplantıda kısa bir proje tanıtımı yapan Esenler Belediye Başkanı Adayı Ahmet Fidan, daha sonra basın emekçilerinin sorularını yanıtladı.
 
Fidan’ın açıklamaları şöyle;
 
”Belediye'nin makam aracını kullanmayacağım, korumayla gezmeyeceğim. Belediye Başkanlığı bize artı bir lüks getirmeyecek sorumluluk yükleyecek. Makam odamızın kapısı hiçbir zaman kapalı kalmayacak. Bu güne kadar fuzuli şekilde harcanmış ne varsa yasal çerçevede engellilerimize, fakir fukaraya dağıtacağız.
 
Esenler’de yıllardır süregelen kötü gidişe dur demek ve önünü açabilmek için aday olduk. Esenler’de bir şeyler değişecek herşey değişecek diye yola çıktık. 2009’dan bu güne kadar görüldü ki bunlar hizmetten çok kendilerini öne çıkardılar. Kendi yandaşlarına hizmet ettiler, millete değil. Esenler 2009’dan sonra tam sahipsiz bir ortamda kalmıştır. Beş yıl bedava heba edildi gitti.
 
Bizim ‘Bilali Habeş sesimiz, Hz. Ömer adaletimiz’ olacaktır. Bugün Esenler’de beytul mal olanı olmayanı partizanca kullanan anlayışı ortadan kaldıracak güçlü bir iradeye ihtiyaç var. Allah kursağımıza zerre miktar beytul mal nasip etmesin. Bu süreçte harcayacağımız her kuruş çocuklarımızın nafakasından olacaktır, başka bir yerden değil. Esenler’e seçimler yaklaşırken milletin uyanması için iki pankart asacağım. Toptan biat etmiş gibi gösterilen esenler onları 30 martta göndererek tüm yapılanların hesabını soracak.
 
Jeolojik açıdan İstanbul deprem kuşağında. Esenler’de binaların incelenerek nerede öncelikli olması gerekiyor ise kentsel dönüşümü oralardan başlatacağız. insanların menfaatini koruyan bir kentsel dönüşüm uygulayacağız. Bu gün eskondan geçinenler var. Milletin yerlerini satın alıyorlar. Eskon Esenler talan edilsin diye kurulmuş bir şirkettir.
 
2009’dan beri STK’lara aşırı baskı var. Davet edildiğimiz her derneği ziyaret ederek insanlarımıza kendimizi anlatıyoruz. Esenlerde reklamdan çok yatırıma ihtiyaç olduğunu söylüyoruz. Bunların patronları AVM patronları. Tek maksdatları esenler esnafını bitirip vatandaşı AVM’lere yönlendirmek.
 
Geldiğimiz gün esnaf ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek esenlerin sorunlarını çözmeye başlayacağız. Belediye kaynaklarını kimseye kullandırmayacağız. Sınır problemleri hala olduğu gibi duruyor. Acil eylem planımızda bu problemin çözümü de var. Belediyeyi üretken hale getireceğiz. Çalışmak ve başarmak tek formülümüz olacak. Yandaşları getirip konferans verdirmekle, pankartlar afişler asarak belediyecilik yapılmaz.

 
Trafiği ikiye böleceğiz. Üstten toplu taşıma araçları ve ambulanslar işleyecek. Diğer araçlar yeraltına çekeceğiz. Taksiler için merkezi yerlerde butonlar koyarak gereksiz girişleri önleyeceğiz.
 
Pazar yerleri olarak çok amaçlı Pazar Yeri Projesi uygulayacağız. Altı otopark, üstü pazar yeri bir üstü ise çok amaçlı salonlar olarak planlanmış Pazar Yeri Projesi  uygulayacağız. Afet durumunda bu pazaryerleri yaşam merkezlerine dönüşebilecek biçimde olacak. Her mahallede çocuk oyun sokaklarını acil olarak mutlaka hayata geçireceğiz.
 
Engelli derneklerimizin ve engellilerimiz için engelli bahçeleri kuracağız.  Mevcut planlarımızı insanlarımızı sosyal hayatın içine alabilecek şekilde yaptık.
 
İlçemizde spor kanayan bir yara. Yandaş konferansçılığa ödenen paralar ile bile klüplerimiz rahata eriştirilebilir.
 
Muhtarlar devletin ilk adımı. Kent konseyini muhtarlarımıza teslim edeceğiz.  Mobil sağlık hizmetlerini hayata geçirerek insanlarımıza sağlık taraması ve teşhis konulacak bir formatta hizmet vereceğiz. Camilerde pilav dağıtmayacağız, özel ikramlar ile bu yozlaşan kültürde büyüklerimize sevgi saygı göstereceğiz. Mutlaka bir aşevi kuracağız. Huzur evi, kadın sığınma evi, kreşler ve kadın ve aile merkezleri kuracağız.
 
İnsan ayrımı yapmadan ne eksikleri var ise gidermek için çalışacağız. Esenler’de iktidara karşı %46,5 oy var. Ben bütün o oylara talibim. Giydiğimiz ateşten gömlek bizi yakmasın diyerek çalışacağız."





  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli