Fidan Üst Kurul Delegesi Olamadı

Fidan Üst Kurul Delegesi Olamadı

MHP Esenler ilçe başkanı Ahmet Fidan, il başkan adaylarından Erdem Karakoç`un listesinden 5. sıra üst kurul delegesi olarak yer aldı. Ancak bu listenin kazanamaması Fidan`ın da üst kurul delegesi seçilememesine neden


Ersel Aydogdu/7-24esenlerhaber

Fidan Üst Kurul Delegesi Olamadı

MHP İstanbul İl Başkanlığı Beşiktaş Akatlar Spor Kompleksi`nde 9. Olağan İl Kongresini gerçekleştirdi.

MHP il Başkanlığının 9. Olağan İl Kongresi`nde 5 aday yarıştı. Oylama sonucunda il başkan adaylarının aldıkları oy oranları; Abdurrahman Başkan 186, Erdem Karakoç 178, Azmi Karamahmutoğlu 125, Niyazi Paksoy 81 ve Memduh Yellice 24. oy aldılar. Bu sonuçlar neticesinde MHP İstanbul İl Başkanlığı`na tekrar Abdurrahman Başkan güven tazeleyerek seçildi.

9. Olağan İl Kongresi'nde adaylar birbirine yakın oy aldılar. Erdem Karakoç’un listesi, İl Başkanlığına Seçilen Abdurrahman Başkan`dan 8 oy farkla kaybetti.

MHP Esenler ilçe başkanı Ahmet Fidan, il başkan adaylarından Erdem Karakoç’un listesinden 5. sıra üst kurul delegesi olarak yer aldı. Ancak bu listenin kazanamaması Fidan`ın da üst kurul delegesi seçilememesine neden oldu. Daha önce de yeniden seçilen İl Başkanı Abdurrahman Başkan ile İlçe Başkanı Ahmet Fidan ile ayrı listelerde yer almışlardı. İlçe Başkanı Ahmet Fidan’ın ileri günlerde yeni seçilen İl Başkanı ile uyum içinde çalışıp çalışmayacağını bekleyip göreceğiz.