Fidan Bunlarmı Fırtına

Fidan Bunlarmı Fırtına

MHP Esenler ilçe başkanı Ahmet Fidan ilçe merkezinde yaptığı basın açıklamasında genelden yerele birçok konuya değindi. Fidanın çizdiği tablo hiçte iç acıcı değildi.

7-24 /esenlerhaber

Fidan Bunlarmı Fırtına

MHP Esenler ilçe başkanı Ahmet Fidan ilçe merkezinde yaptığı basın açıklamasında genelden yerele birçok konuya değindi. Fidanın çizdiği tablo hiçte iç acıcı değildi.
 

Dün ne söyledimse bugünde söylediklerimin arkasındayım

Fidan” Ülkemiz iyi yönetilmiyor, bu Millet ülkemize ihanet eten hainlerle mutlaka hesaplaşacaktır. Kardeşliğimizi bozmak isteyenlere bu Millet izin vermeyecektir.  Ben dün ne söyledimse bugünde söylediklerimin arkasındayım 1994’de Esenler Belediye olduktan sonra haklarımız gasp ediliyor, topraklarımız elimizden alınıyor ve Esenler halkına üvey evlat muamelesi yapılıyor Esenlere yazık ediliyor demiştim."
 
Fırtına değil yalan rüzgârı

"Bugünkü belediye başkanı için fırtına gibi olduğunu söylediler, ama görüldü ki fırtına değil yalan rüzgârıymış. Afişlerle, karton parçalarıyla Göz boyamaktan başka bir şey yapmıyor. Hükümet konağı 20022de gündeme alınmıştı, o zaman Esenlerde boş yer olmadığını söyleyerek halkımız oyalandı ve bugün yer bulunarak inşaata başlandı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ama bu yapılanları şova dönüştürerek Esenlere nimetmiş gibi kimse sunmasın."
 
Muhatabım temizlik işleri değildir.

"1990’daki çöp manzaralarını bugün esenlerde görüyoruz, benim muhatabım temizlik işleri değildir. Soruyorum Belediyenin çöp ihalesi verdiği firma bu işleri neden düzgün yapmıyor? Kamyonlarımı arizalı, yoksa parasını mı alamıyor."?
 
Gelişmeleri yerel medyadan takip ediyoruz

"Belediyede temsilcimiz yok, gelişmeleri yerel medyadan takip ederek bilgileniyoruz. Zeyyat Gümüş meselesini unutmadık, bunlar kimlere ihale veriyor. Beytullahın malını bilerek veya bilmeyerek birilerine yetirmenin büyük bir günah olduğunu bilmiyorlar her halde. İhale yapıyorlar kimsenin haberi yok ancak gazeteciler haber yaparsa öğrene biliyoruz."
 


Kentsel dönüşüme karşı değiliz

"Kentsel dönüşüme karşı değiliz ama bunlar ne yapmak istiyorlar belli değil. Kimsenin depremde ölmesini istemiyoruz insanları mağdur etmeden yerinde bir dönüşüm den yanayız. Esenleri dönüştürecek müteahhitler ekonomik olarak güçlü, ama dürüst olmalıdır, ayni zamanda çevreye duyarlı insanlar olmalıdır. Belediye başkanı ortaya attığı projeler benim projelerimdir, uygulamalarını yanlış yapıyor, içlerini boşaltıyor."
 
Esenlerde eğitim sorunu
 
Eğitim Esenler için en önemli sorundur diyen FİDAN “eğitim sorununu aşmak için bu işi bir plan dâhili içerisinde bilimsel olarak uygulanması gerekir. Ancak AKP kendi müfredatını uyguluyor. Eğitimi günden güne karıştırarak çıkmaza sokuyorlar. 66 aylık çocukların meselesini ortaya atarak yanlış yaptılar, bu yanlışı er geç anlayacaklardır. Atamalar konusunda adil davranmalarını bekliyoruz. Aksi halde haksızlık yapanların yakasına yapışarak, elimizden ne gelirse onu yapacağız, gerekirse TBMM’ ye taşıyacağız “dedi.   



.  


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı