Faşizme karşı Devrim (TİP) CHP'ye benden oy yok!

Faşizme karşı Devrim (TİP) CHP

31 Mart yerel seçimlerinde ( Göksu, Trabzonlulara Yunanlı dedi) haberiyle ses getiren birisi olarak ve haberimizin gündem yarattığı birileri tarafından inkar edilse de bu bir gerçektir. Bugün bize laf çakmak isteye

Oyum Türkiye İşçi Partisine…
Ben o günlerde bazı çevrelerce hedefe konulmuştum. Bu haberden dolayı Bir grup tarafından linç girişimine de maruz kaldım. Bugün bana konuşanlar, siz o gün nerelere kaçtınız? Yılmadan dün olduğu gibi bugünde AKP ve düzen karşıtlığına devam ediyorum, ya siz besleme bazı CHP’liler nerede duruyorsunuz… Ben AKP’lilerle mahkemelerde savaşırken siz İBB’de rant kovalayanlarsınız… Ben bedeller öderken siz tıksırana kadar haram lokmalar yiyen ve CHP’nin mirasını bile zıkkımlanan, solu kirleten aşağılık kişilersiniz.
  • Yazdıklarımın ve yaptığım haberlerin dün olduğu gibi bugünde arkasındayım. Haberi yaptım pişmanlık var mı derseniz elbette yok ama gönül kırıklığım var! Kime kırgınlığın var derseniz, başta İmamoğlu’na ve vefa bilmeyen bazı nankör CHP’li asalaklara. Onlar tarafıma iftiralar atmaya devam etsinler ama bilsinler ki bir daha onların yolundan gitmeyeceğim, oy vermeyeceğim, CHP’ye, AKP’ye ve düzen partilerine ne vekil seçimlerinde ne Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy vermeyeceğim, elimden geldiğince CHP gibi faşist partilere oy verdirmemek için gece gündüz çalışacağım. Bu bana göre en büyük insanı görevdir.

Faşist ve düzenin balans ayarcısı, NATO’cu ve sarı CHP’ye binlerce oyum olsa da, bir oy bile vermeyeceğim, yalnız sarı CHP’ye mi? Düzenin partisi AKP’ye de aynı tavrı koydum- oy yok! Oyum Türkiye İşçi Partisine… Ben Türkiye İşçi Partisi üyesiyim ve neferiyim, TİP'Lİ olmaktan ise onur duyuyorum, bana başka bir isimle gelen kim olursa veya kim sağda, solda söz söylerse ağzımı bozarım.
  •  
  • Bu seçim çok önemli ama düzen yanlısı, sistem taraftarı ve düzenin nimetlerinden yararlanmak için kurulan ittifaklar bu önemi sulandırdığı bir başka gerçek. Bakın düzen partilerinin amacı seçimleri yapmak , RTE’yi ve AKP’yi iktidardan düşürmek.  Halbuki biz bu filmi daha önce seyrettik. Bu düzen ve sistem içinde, her gönderilen iktidardan sonra, işçi sınıfının, halkın ve emekçilerin, yanı tüm kesimlerin  karşı karşıya kaldığı ekonomik, sosyal ve siyasal saldırılar gelen iktidarla katmerli artarak devam etti, günden güne sorunlar derinleşti. Biz diyoruz ki seçim evet ama bu düzeni yıkmak, bu sistemi ortadan kaldırmak önceliğiniz olsun, onlar ise bu düzen kalsın nimetlerinden İBB'deki gibi nemalanalım. Tek adam rejimine muhalefet etme adına davranan CHP benzeşti AKP’ye ve diğer düzen partileri ile yaptığı ittifaklarla. CHP tek adamlığı bugünden sevdi, bugünden rejime uyum sağlamak için dostlarla, yandaşlarla yarışıyorlar.
 
  Bu gerçeklerin var olduğu ve gerçekleşmesi için var olan CHP’ye ve dostlarına biz sol kulvarda olanlar oy vermeyeceğiz. Çünkü “yeşil ve sarı CHP’nin” Nato’cu ABD taşeronu CHP’nin, hiçbir farkı yok diktatör RTE’den ve faşist düzen partilerinden.
Çare faşist düzene karşı devrim! Faşizme karşı TİP
  • Yöntemim ve devrimci duruşum “faşizmle hesaplaşmak- faşizme ve düzen yanlısı olan satılmışlara hesap sormak...ANLADINIZ HERHALDE


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli