Tarih: 25.11.2016 16:29

FETÖ'cülerden Önce Senin Gibilerden Kurtulmalıyız

Facebook Twitter Linked-in

FETÖ’cülerden Önce Senin Gibilerden Kurtulmalıyız
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu abisin, n kendilerine verdiği parti görevi için 56 kilometrelik yürüyüşüne Söke'den başladı.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hayranı olduğu Cumhurbaşkanının posterleri altında çıktığı bu uzun ve meşakkatli yolda ilkeli bir duruş sergilediğini zannediyor.
 
“Erdoğan’ın ve AKP’nin talimatları ile katledilenlerin hesabının peşine düşseydi”
Günler öncesinden hazırlıkları yapılan ve bu sabah saat 11.00'de Atatürk Mahallesi Bölge Trafik Kavşağında başlayan yürüyüşe, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AKP’nin posterleri, flamaları ile yollara düştü. Bu duruma tepkili olan partililer “Celal Kılıçdaroğlu, keşke Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AKP’nin talimatları ile katledilen gençlerin hesabını sormanın peşine düşseydi” diyerek tepkilerini gösterdiler.
 

Övünerek Cumhurbaşkanı'nın Fotoğrafını Gösterdi
"FETÖ Temizliği" yürüyüşünün startından önce gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafını göstererek, "Görüyorsunuz ki burada Cumhurbaşkanımızın da fotoğrafları var. Kendisine buradan sesleniyorum. Bu FETÖ/PDY terör örgütü ile 14 yaşında tecavüze uğrayan kız çocuklarına tecavüz edenlerden hesap sorulsun. Ben bu durumları protesto etmek için yola çıktım." dedi.
"Ağabeyimle bir kere görüştüm olumlu baktı. 'İyi yapıyorsunuz. Herkes görevini yaparsa zaten FETÖ temizlenir' dedi.
 
Benim hiçbir partiyi rencide etmeye hakkım yok. AK Parti, CHP, MHP ve HDP içinde olan FETÖ'cülerin temizlenmesini istiyorum. Benim amacım budur."






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —