EyyyÜtebay, Göksu'yu bırak örgütüne hesap ver!

EyyyÜtebay, Göksu

CHP Esenler ilçesi başkanı liyakatli eşinin maaş artışını yükseltmek isteyen Esenler Belediye başkanına teşekkür etmesi gerekirken pankartla sitem etti. CHP’nin Esenler İlçe Başkanının işçi alımlarınd

Bakmayın siz bu sözde emekçi savunuculuğuna soyunan sahte kabadayının astırdığı pankarta, bakmayın siz bu adalet savunuculuğuna soyunan emek ve emekçi düşmanının işçi hakları savunuculuğu için koparttığı yaygaraya… Bu kişi cemaat ve tarikatlaşmış, kendisinden olanların yeminli murakıbıdır. Bu kişi aynı zamanda emeği yok sayan ablaların, abilerin ve saray özentisi olan İmamın oğlunun yalakası, Hüseyin Aksu’nun ayakçısıdır.

Biz söylemiyoruz kendi partisinin üyeleri söylüyor, “ İlçe başkanı bıraksın birilerine hesap sormayı bizim sorularımıza cevap versin yeter. Delikanlıysan, yiğitsen açıkla. Esenler’den kimleri nasıl ve hangi ayak oyunları ile işbaşı yaptırdın? Eşin hanımefendiyi nasıl ve kimlerin aracılığı ile işe sokturdun?

Yeni ilçe binanızın masraflarını kimler nasıl ve ne şekilde karşılıyor. İlçe binanızın aylık giderleri çok yüksek.Yoksul Esenler halkı evlerinde elektrik ve doğalgaz yakmaya korkarken ilçenizin her odasında klima çalışıyor. Be sarayın çocuğu Ütebay, ilçenizin bu kadar masrafını iki kişi karşılıyor bu iki kişi kimlerdir ve neyin karşılığında masraflar bu kişiler tarafından ödeniyor diyerek örgüt üyeleri feveran ediyorlar.


CHP’nin emeksiz koltuk işgalcisi emek sömürüsü savunuculuğu yaparak geçmişte yaptığı ayıbını gizlemeye çabalıyor, geçmişi kirliliklerle dolu, dosyası kabarık ilçe başkanı ablasına, abilerine hoş görünmek için çırpınıyor…
 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli