Eyüboğlu Esenler'e selam gönderdi

Eyüboğlu Esenler

Cerrahpaşa Tıp fakültesi hastanesinde 15 gündür enfeksiyon tedavisi gören Esenlerin saygın iş adamı Bayram Eyüboğlu, gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Koç aracılığıyla Esenlere selam gönderdi.

  • Bugün (16-2-2022) Çarşamba günü Esenlerin abisi, saygın iş insanı Bayram Eyüboğlu’nu tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden, gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Koç “ Sevgili büyüğümüz, değerli iş adamı Eyüpoğlu’nu ziyaret ettim. Karşılıklı sohbet ettik ve kendisini gayet sağlıklı gördüm. Doktoruyla konuştum ve sağlık probleminin günden güne düzelerek eski günlerine döneceğini söylediler Mutlu oldum. Doktorları en az 20 gün daha enfeksiyon tedavisi devam edeceğini söylediler.
 
Sevgili Eyüboğlu’nu görmek, onunla kısada olsa konuşmak çok güzel. Aile büyüğümüz, iyi bir dost. Yüreği insan sevgisiyle dolu bir insanın sağlığına kavuşmuş olması beni çok mutlu etti. Sohbet ettik. Rabbim onu ailesine sevenlerine bağışladı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hastanesinden herkese çok selamları var. Dua edenlere teşekkür ediyor”



 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli