Eyidoğan,Davutoğlu Yiğitse ILO sözleşmesini imzalar'

Eyidoğan,Davutoğlu Yiğitse ILO sözleşmesini imzalar

Mecidiyeköy’de Meydana gelen asansör kazası ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr Haluk Eyidoğan, “Davutoğlu Yiğitse gider yarın ILO sözleşmesini imzalar

Eyidoğan,“Davutoğlu Yiğitse ILO sözleşmesini imzalar”
 
Mecidiyeköy’de Meydana gelen asansör kazası ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr Haluk Eyidoğan, “Davutoğlu Yiğitse gider yarın ILO sözleşmesini imzalar ve daha çok emekçimizin iş kazalarında hayatını kaybetmesini önlemiş olur”
 
Eyidoğan,”Sen 12 yıldır ILO (Uluslararası İşçi Organizasyonu) nun sözleşmesini imzalama sonra kalk beylik laflarla cek cak cek cak de. SOMA bile ILO yu size imzalatamadı. Davutoğlu nun açıklamaları tamamen beylik laflardan oluşmuş. Yiğitsen gider yarın ILO sözleşmesini imzalarsın. Senin gibilerinin boş laflarına bu halkın tahammülünün kalmadığını ve karnımız tok olduğunu bilmelisiniz. 1 Mayısta emekçisini, işçisini coplayan, gazlayan ve tomalarıyla su sıkan RTE zihniyeti varken daha çok emekçimiz iş kazalarında kaybedilir.
 

“Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Asansörün 22’nci kattan emekçi kardeşlerimizi taşıyan asansör aşağıya düşmesi neticesinde olan bu hadise hepimizi derinden üzmüştür. . Şu anda gerek belediye ve sağlık ekipleri, Büyükşehir itfaiyesi, AKUT ve polis koordineli olarak çalışıyor. Vefat eden kardeşlerimizin tam olarak sayısını belirlemek üzere yoğun bir şekilde içeride çalışmalar var. Biz de herhangi bir aksaklık var mı yok mu onlarla ilgili geniş çaplı araştırmalarımıza devam ediyoruz. CHP Millet vekilleri olarak Bizler bu işin beşini bırakmayacağız, Meydana gelen bu elim olayın tüm detayları ile araştırarak suçu olanların yakasına yapışacağız. Suçluların hesap vermesi için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli