Eyidoğan Yine Ezberleri Bozdu

Eyidoğan Yine Ezberleri Bozdu

Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü kutlamalarının yapıldığı Cumhuriyet Meydanı'nda CHP İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Haluk Eyidoğan yine ezberleri bozdu.

Eyidoğan Yine Ezberleri Bozdu

Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü kutlamalarının yapıldığı Cumhuriyet Meydanı'nda  CHP İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Haluk Eyidoğan yine ezberleri bozdu.

İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Haluk Eyidoğan'ın, kendisinden önce AKP milletvekili ve AKP'li Belediye Başkanı'nın alanda kimse yokmuşçasına Kadir Ağabeylerini öven konuşmalarının ardından kürsüye çıkarak yaptığı konuşma AKP’lilerin kimyasını bozduğundan olacak ki AKP'liler tarafından hoş karşılanmadı.

Eyidoğan, günün anlamına dair konuşmasının ardından kentsel dönüşümün nasıl yapılacağı, çağdaş şehirciliğin nasıl olacağını ifade ederek Esenler‘in kentsel dönüşümde Türkiye için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Eyidoğan‘ın konuşmasından sonra kimyası bozulan Esenler Belediye Başkanı hızını alamayarak kürsüden Eyidoğan’a, “Ben sayın vekile yaptığı konuşmayı hiç yakıştıramadım, kendisini kınıyorum” söyleminde bulunması üzerine ortam bir anda gerildi. Göksu taraftarının alkışlı desteğine alanda bulunanlar YUH  çekerek karşılık verdi. Tüm bu gelişmelerden sonra şov yapma hazırlığında bulunan Belediye Başkanı planladığı proğramı yarım bırakarak alandan ayrıldı.

Konuştuğumuz CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan, “ Ben nasıl bir kentsel dönüşüm yapılacağı konusunda bilgilerimi halkla paylaşmak istedim hatta misafirperverlikten yoksun ve dinleme alışkanlığından uzak Belediye Başkanı'na fırsat varken yanlış gittiği yoldan geri dönmesi için bilgi sunmak istedim. Bilgi alma yoksunu olan Belediye Başkanı görüyorum ki yaklaşan yerel seçimlerden dolayı kimyası bozulmuş, kaybetme korkusuyla ne yapacağını bilmez bir halde kendisine bilgi sunanlara bile tahammül edemiyor” dedi.




  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli