Tarih: 20.06.2017 19:35

Eyidoğan Adalet İçin, Herkes İçin Buradayız'

Facebook Twitter Linked-in

Eyidoğan “Adalet İçin, Herkes İçin Buradayız”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ankara'dan başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne CHP örgütleri, bazı siyasi partililer, STK'lar ve vatandaşlar desteklerini vermeye devam ediyor.  
 
İstanbul Maçka Demokrasi Parkında bugün CHP İstanbul eski Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, CHP İstanbul sol kanat üyeleri, Fatih ilçe örgütü ve vatandaşlarla birlikte oldular, adalet yürüyüşüne destek verdiler.
 

“İktidarına Hukuku, Adaleti Hatırlatmak İçim Buradayız”
Prof. Dr. Haluk Eyidoğan,İstanbul Maçka Demokrasi Parkında partililerle süreci değerlendirerek, iktidara seslendi.  Eyidoğan,“ bu yapılan adalet yürüyüşüdür, halkın demokratik yollarla ve demokrasi kuralları içerisinde yönetenlere ikazıdır. Bizlerin bu alanlarda oluşumuzun tek bir nedeni var, oda Katledilen adaleti aramaktır. Saray iktidarına hukuku, adaleti hatırlatmak ve yok saydıkları adaletin bir gün kendilerine de lazım olacağını haykırmak için buradayız. Hayır, oyu verenler ve adalet isteyenler yeniden bir şemsiye altında birleştiler. Bu birliktelik ülkemizin yarınlarını ve geleceğini şekillendirecek. Bu birliktelik herkesin aklını başına almasını sağlayacaktır.”
 
Herkes İçin, Adalet İçin Yürüyoruz,
Konuşmasına şöyle devam eden Eyidoğan “Bu mesele ülkesini seven ve çocuklarının yarınlarını düşünen her yurttaşımızın meselesidir. Bunun adına halk hareketi de diyebilirsiniz. Adalet yürüyüşümüzü, yalnız birkişiye, bir gruba, bir siyasi partiye veya bireylere indirgenememek lazım. Biz ülkemizde yapılan tüm haksızlıklara karşı çıkan bir anlayışta olanlarız. Ayrım yapmadan tüm yanlış uygulamalara tepkimizi koyarak adalet arıyoruz. Haksızlıklardan nasiplenen ve haksız yere tutuklanan herkes için, adalet için yürüyoruz, alanlara çıkıyoruz” dedi.







 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —