Tarih: 20.05.2013 18:35

Estağfurullah, Müslüman'ım

Facebook Twitter Linked-in



Estağfurullah, Müslüman’ım
 
PKK ilk yola çıkışı Marksist Leninist düşünceyi ön görüyordu, ben bu düşüncede olduklarına hiçbir zaman inanmadım.
 
Marksist, Leninist düşüncede, bir topluluğun inancının bir gereği olarak kan dökülmesi ve terör eylemleri en önemli ritüeldir diye bir anlayışa yer yoktur. Savaş ve katliamlar yaparak kendi halkına silahları doğrultanlar aslında sola ve sosyalizme en büyük ihaneti yapanlardır. Bu düşünce ve inançta olanlar Marksist-Leninist olamaz, oportünist yani bu düşüncenin dışındaki yapılanmaların taşeronu olurlar.
 
Terör eylemleri yapan, masum insanları, askerleri, polisleri şehit eden, soygunculuk yapanlar, barıştan çok ayrıştırma getirirler. Emperyalizmle işbirliği yaparak, Siyonizm’e hizmet ederek, BOB ve eş başkanlığına soyunan AKP iktidarına bayrak açmak yerine destek oluyorlar. Bu uğurda ölen teröristleri ise sözde şehit olarak ezilen sınıflara sunarak büyük bir yalanı ve iftirayı da söylemek Markisizime yakışmayacağını çok iyi bilmelisiniz. Çünkü onların bu saçmalıklarına göre bu kişiler Marksızım uğruna kendilerini feda etmişlerdir. Cesetlerin üzerine komünist bayrak örterek, sol yumrukları havaya kaldırılarak sloganlar atarak sosyalist olunamayacağını Marksizm ve Leninizm’i iyi analiz ederseniz göreceksiniz.
 
Sözde Kürt ulusal hareketinin temsilcisi olduğunu söyleyen PKK, zamanla şaşkınlığından olacak ki Marksist hareketten kayarak etnik ve bölgesel Milliyetçiliği öne çıkararak hareket alanını yaymaya çalıştı. Bu arata AKP iktidarından fazlaca yüz bulamayınca İmralı Kandil arasında frekans bozukluğu kopmalara ve tabandaki kaymalara sebep oldu.
 
Bu uyumsuzluk bir yerde AKP iktidarını da sarsmaya neden oldu. AKP demokrasisinde çareler bitmez. (ileri demokrasi) devreye girer. Akiller imdada yetişir. PKK evrimleşir, Beyinsizleşir, Dinselleşir. Bir çırpıda Marksizm’den uzaklaşır.  “Estağfurullah, Müslüman’ım” demeye başlar. Üçgün önce kendi lider ve kahramanlarını asacağını söyleyenlerle aynı masa da pazarlık yapmaya başlar.
 
Şartlar konuşulur büyük bir kesimin kabullenmesi mümkün değil, vatan bölünmez toprak verilir verilmez tartışmaları arasında demokrasiden insan haklarından fazlada söz edilmez. Hukukun ve dinin siyasallaşması başarıya damgayı vurur. Marksizmi ve milliyetçiliği bir kenara bırakan PKK Bedüü zaman ipine sarılarak etnik ve dinsel inançların merkezine oturur.

AKP deklerasyon gibi yayınlar yapar akillerine talimatlar veriri, caniye terörist demeyeceksiniz teröriste ise gerilla diyeceksiniz. Gerilla Emperyalizme karşı verilen mücadele sonucu kazanılan bir unvandır. Siyonist ve ABD taşeronluğunu yaparak kendi halkına silah doğrultanlara literatürde ne denildiğini çok iyi bilmekteyiz.
 
Esenlerde en son gazetede bir köşe yazarı dönek mi dönek her ay isim değiştirerek sahneye çıkıyor fikirci olmuş zikirci olmayan aklı ile bilmediği felsefi görüşüyle ahkâm keser olmuş. CHP Genel Başkanını solcu olmamakla itham etmiş.
           Ey zikirci bey dervişin zikri ne ise fikri odur.
Ne zamanda beri mensubu olduğun parti sol ve sosyalist oldu, övündüğümüz bir solculuk kalmıştı ona da göz diktiniz BRAVO
Sizin gibi zikircilerle uğraşıp zaman harcamak istemiyorum, ama beni zorluyorsunuz önümüzdeki günlerde beni takip ederseniz Hiç kuşkunuz olmasın haddinizi size bildireceğim.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —