Esnaf Odasından Çanakkale Gezisi

Esnaf Odasından Çanakkale Gezisi

Esenlerliler, Çanakkale Destanı’nın yazıldığı toprakları ziyaret ediyorlar.



Esnaf Odasından Çanakkale Gezisi
 
Esenlerliler, Çanakkale Destanı’nın yazıldığı toprakları ziyaret ediyorlar.
 
Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odasının  düzenlemiş olduğu Çanakkale şehitlerini ziyaret Gezisi turları başladı.

Ülke savunmasında şehit olan kahramanları yerinde tanımak ve unutulmamalarını isteyenlerin katıldığı gezi, ayni zamanda düşmana karşı Çanakkale geçilmez diyen kahramanları ziyaret ederek dua etmek için yola çıkanları yolcu eden  Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin ve yönetim kurul üyeleri, Çanakkale gezisine  katılan Esenlerlileri neşe içinde uğurlatılır.
 
 
Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odasının organizasyonunda  bu sene Esenlerlileri şanlı tarihimizin yazıldığı Çanakkale’de şehit düşen şehit düşerken de şanlı tarihimizi yazan atalarımızın aziz hatıraları ile buluşturuyor. Dedelerimizin var oluş ya da yok oluş mücadelesine sahne olan mekânlara bu sene de geziler düzenlemeye başladı.Esenler Esnaf ve Sanatkârlar odası Oda Başkanı Şükrü Şahin’in organize ettiği Çanakkale gezisine “Bu sene yüzlerce kişiyi Çanakkale’ye götürüyoruz” parolası ile hazırlandıklarını duyurmuşlardı.

 


Geziye katılan vatandaşlar bayağı heyecanlı idiler. Gazetemize konuşan bazı vatandaşlar “Çanakkale’de kahramanlık destanı yazan atalarımızı ruhlarının şad olması için dua edeceğiz. Bizlerin özgür ve bağımsız bir şekilde yaşayabilmesi  için canlarını veren atalarımıza dua ederek vefa borcumuzu ödemek istiyoruz.Bize bu imkânı sunan Şükrü Şahin’in şahsında Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odasına teşekkür ediyoruz” dediler.





  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli