Esnaf Odası Başkanı Şahin'e MHP'den Ziyaret

Esnaf Odası Başkanı Şahin

Esenler MHP İlçe Başkan yardımcısı Nevzat Çatak ve MHP Bakırköy eski ilçe başkanı Erdal Atak, Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin’i Başkanlık makamında ziyaret et

Esnaf Odası Başkanı Şahin’e MHP’den Ziyaret
 
Esenler MHP İlçe Başkan yardımcısı Nevzat Çatak ve MHP Bakırköy eski ilçe başkanı Erdal Atak, Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin’i Başkanlık makamında ziyaret ettiler.
 
Esenler MHP İlçe Başkan yardımcısı Nevzat Çatak  ve Erdal Atak, Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin’den esnafın sorunlarını dinlediler ve oda başkanı olarak nasıl bir çalışma yaptığı hakkında bilgi aldılar.
 
Başkan Şahin, misafirlerine gerekli bilgileri verdikten sonra yaptığı açıklamada, “Yapılacak olan yerel seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Esenler herkesin şehridir, bizim ötekimiz yok. Esenlerimiz İstanbul’un merkezinde bir ilçedir, bu güzel ilçemizi geliştirip büyütmek yöneticilerin görevidir. Bakınız Esenleri yönetmek isteyenlerin, Esenler ile ilgili hedeflerinin büyük olması lazım. Esenlerin sadece fiziki olarak değil, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi, öne çıkması lazım” dedi.
 
MHP İlçe başkan yardımcısı Nevzat Çatak, “Esnaf odası Esenlerin en büyük sivil toplum kuruluşudur, büyük kuruluşların sorunları bitmez, büyük sorunları olur. Yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da hizmetlerinizin devam edeceğine inanıyoruz. Hizmetlerinizde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli