Esenlik Kenti'nde Silahlar Konuşuyor!

Esenlik Kenti

AKP’li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Necat İlhan evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

 
Esenlik Kenti'nde Silahlar Konuşuyor!

AKP’li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Necat İlhan evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

Emniyet yetkililerinden edindiğimiz bilgilere göre; Şehit Ali Karahan Caddesi üzerindeki evlerinin önünde meydana gelen olayda Meclis Üyesi Mehmet Necat İlhan iki bacağından, kardeşi bir bacağından yaralanırken yeğenleri de saldırganlar tarafından karından vuruldu.

Olay; AKP’li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Necat İlhan’ın kardeşi evlerinin önündeki otoparktan çok ses geldiği gerekçesiyle gürültü yapanları uyarması üzerine otoparkta bulunan 4–5 kişi sopalarla meclis üyesinin ve kardeşine saldırmasıyla başladı. Çıkan münakaşadan sonra saldırganlar Meclis Üyesi'nin kardeşini kovalamaya başladı. Bunu üzerine otoparkın sahibi olduğu iddia edilen kişi ya da kişiler olayı ayırmak isteyen Meclis üyesine ve etrafa belindeki silahı çekip rasgele ateş açmaya başladı. Açılan ateş sonucunda Meclis Üyesi iki bacağından, kardeşi bir bacağından yaralanırken yeğenleri de karından vuruldu.

Son edindiğimiz bilgilere göre meclis üyesi ile birlikte vurulan kardeşinin ve yeğeninin durumlarının iyi olduğunu öğrendik.

 
 


  • Pazar 36.7 ° / 23.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli