Esenlerliler AKP'yi Davutoğlu'na şikayet etti

Esenlerliler AKP

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Esenler’de ilçe binasında vatandaşları dinledi, gazetecilere açıklamalarda bulundu, özverili çalışmasından dolayı ilçe başkanı Mustafa kaplan’a ve yöne

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek partisi Esenler ilçe Başkanlığı binasında vatandaşlarla ve yerel basınla bir süre konuştuktan sonra, Esnafları ziyaret etti, Esenler ortopedik engeli derneğinde çay içti.

Davutoğlu,” Esenler ilçe başkanımız Mustafa Kaplan’a ve yönetim kuruluna inanıyoruz, güveniyoruz. Esenler’de biz birinci parti olacağız. Hatırlarsanız siyasette başbakanlığı bıraktığımda düşük profilli Başbakan demişlerdi, ben bu söyleme gülmüştüm. Şimdi söylüyorum bizde ikincilik yok birincilik var, bu görüşte ve bu düşüncede olmayanları partimizde istemiyorum. Biz iddialıyız, iddia ortaya koyduk, birinci parti olacağız.  Biz gelecek partisi olarak her türlü yasağa karşıyız. Bugün kullanılan medya ambargosuna ve haksız tutuklanmalara karşı her türlü mücadeleyi yapan partiyiz.  İnsanlarımızın kılık kıyafetlerinden örf ve adetlerinden dolayı ötekileştirilmeyecek, dışlanmayacak, biz bu durumlara tavrımızı koymuş bir partiyiz” diyerek birçok konuda açıklama yaptı.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı