Esenler'li Canların yemeğinden iktidara mesaj

Esenler

Zeynel Aydoğdu “ülkeyi yönetenler, bizlere Kap kara günler yaşatıyorlar”

Esenler’li Canların yemeğinden iktidara mesaj
 
Zeynel Aydoğdu“ülkeyi yönetenler, bizlere Kap kara günler yaşatıyorlar”
 
EsenlerHacı Bektaşi Veli Derneğinin düzenlediği yemekli gecede, Dernek Başkanı Zeynel Aydoğdu, Esenlere bir cem-evi kazandırıncaya katar mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
 
EsenlerHacı Bektaşi Veli Derneğinin Bağcılarda bir düğün salonunda EsenlerHacı Bektaşi Veli Derneğinin yararına düzenledikleri yemekli geceye, CHP Esenler ilçe yöneticiler, Esenler ilçe emniyet güvenlik büro amiri, sivil toplum temsilcileri, dernek üyelerinin yanı sıra vatandaşlar katıldılar. Gece boyu devam eden programda, davetliler sanatçıların söyledikleri müzik eşliğinde halaylar çektiler.
 
Yemekli gecede davetlilere selamlama konuşması yapan EsenlerHacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Zeynel Aydoğdu, konuşmasında “Soma’da Türkiye tarihinin en büyük maden faciasını yaşadık. AKP iktidarı ve ülkeyi yönetenler, bizlere Kap kara günler yaşatıyorlar. Artık her geçen saniye, yeni bir ölüm haberi duymak istemiyoruz. Yüzlerce ailenin ocağına ateş düştü. Bir o kadar çocuk babasız kaldı. Yüreğimiz kan ağlıyor, Okmeydanı cem evinde hepimizi derinden yaralayan acı bir olay yaşadık. Okmeydanı cem evinde Uğur Kurt isimli bir canımızı polis kurşunu ile kaybettik. Hüzünlüyüz, Somada ve Okmeydanı’nda kaybettiğimiz canlarımızın ailelerine başsağlığı diler, hakka yürüyen bu kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Onları unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.