Esenler'in ve Güngören'in Trafosu Patladı

Esenler

Esenler Yeşil camiinin yanında bulunan ve Güngören ilçe hututları içerisindeki Elektrik trafosu patlayarak alev alev yandı. Elektrik trafosunun patlaması nedeniyle Esenler’de vatandaşlar, işyeri sahiplerini ve esnafı

Esenler’in ve Güngören’in Trafosu Patladı
Esenler Yeşil camiinin yanında bulunan ve Güngören ilçe hututları içerisindeki Elektrik trafosu patlayarak alev alev yandı. Elektrik trafosunun patlaması nedeniyle Esenler’de vatandaşlar, işyeri sahiplerini ve esnafı perişan oldu.
 
Trafodaki alevler itfaiye ekiplerinin çalışması ile söndürüldü. Yanan elektrik trafosu nedeniyle Esenlerin yanı sıra Güngören’de de yaşayanlar elektriksiz kaldı.
 
Esenler Yeşil camiinin karşısında bulunan elektrik trafosunda saat 11.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alevler tüm trafoyu sardı. Yangın sırasında zaman zaman patlamalar da yaşandı. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, elektriğin kesilmesinden sonra trafoya köpük sıkarak alevleri söndürdü.
Trafonun yanması nedeniyle Esenlere elektrik verilemiyor. Elektriksiz kalan esnaf, jeneratörlerini çalıştırarak elektrik elde etti.

 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli