Esenler'in rantını yiyen müteahhitler'

Esenler

Esenler’deki müteahhitlere sitem eden Esenler Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Hakkı Çakır, “Esenler’in rantını yiyen müteahhitler 150 bin liraya mal ettiği daireyi 450 bin liraya satıyorsa Esenler

Gazetemizi ziyaret eden Esenler Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Hakkı Çakır, Esenler’deki spor kulüplerinin son durumu hakkında gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Esenler’deki spor kulüplerinin çok zor şartlarda çalışmalarına devam ettiğini belirten Çakır açıklamalarına şu şekilde devam etti;

“Esenler’de antrenman yapacak bir yer olmadığı için Esenler Belediyemizin girişimleriyle Yıldız Teknik Üniversitesi’nin bahçesindeki saha kulüplere tahsis edildi. Ancak buraya gidip antrenman yapmamız için bir servis aracı gerekiyor. Belediyemizde bizlere servis vermediği için o sahaya gidemiyoruz. Biz kendi bütçemizden karşılayalım dedik bir ayda 3 bin TL’ye yakın servis ücretleri gelince buna dayanamadık ve oraya gitmekten vazgeçtik. Bu yüzden tüm kulüpler olarak Kemer Mahallesi’nde yapılan sahanın bitmesini dört gözle bekliyoruz. Hatırlarsanız belediyemiz o sahadan bizlere ve Kulüpler Birliğimize yer vereceğini söyledi.  İnşallah en kısa sürede sahamıza kavuşur ve bu çileden kurtuluruz.



Zor şartlarda hazırlanıyoruz

Şuan Kent Yıldız Spor Kulübü olarak tüm branşlarda Seymen Halı Sahası’nda çalışıyoruz ve buranın saha ücretlerini cebimizden ödüyoruz. Bu sene de biz kulüp olarak 7 yaş grubunda lige gireceğiz. Sağ olsun İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş Beyefendinin bizlere yaptığı malzeme yardımları sayesinde liglere hazırlandık. Ayrıca 1-2 takımda esnaflarımızdan forma yardımı aldık. Hocalarımızda gönüllü çalışarak takımlarımızı şuan için bir noktaya getirdik. Tabi sadece bizim kulübüz değil Esenler’deki tüm kulüpler bu zor şartlar altında liglere hazırlanıyor.

Kulüpler küme düştü

Bildiğiniz gibi şuan Esenler’deki tüm kulüpler olarak maddi sıkıntılar içerisindeyiz. Kulüplerimize yönetici bulamadığımız gibi kapı kapı dolaşmamıza rağmen esnaflarımızdan da yeterli desteği göremiyoruz. Şuan Esenler’de Tokatspor hariç tüm kulüplerimiz 2. Amatör kümeye düştüler. Neden? Maddi imkansızlıklar nedeniyle.

Esenler’in rantını yiyenler…

Esenler’in rantını yiyen adamların Esenler’in çocuklarına yatırım yapması gerekir. Buna da birlerinin öncülük yapması lazım. Bu öncü olacak kurumda Esenler Belediyesidir.  Bizim belediyemizden beklentimiz Esenler’in rantını yiyen müteahhitlere diyebilir ki, “Gidin kardeşim Esenler Spor Kulüpler Birliğine bir bağış yapın. Sonuçta sen 150 bin liraya mal ettiğin daireyi 450 bin liraya satıyorsun.” Yani Sayın Belediye Başkanımız Esenler’in rantını yiyen müteahhitlere diyebilir ki, “Sevgili arkadaşlar Esenler’in rantını siz yiyorsunuz. Bu çocuklara yardım edin. Yapılması gereken tüm yardımları yapın” diyebilir. Biz kendisinden bunu bekliyoruz.”  
 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli