Esenler'in ilk solaryumlu kuaförü

Esenler

Değişen ve gelişen Esenler’e bir katkıda Ali-Eren Saç Tasarım Merkezi’nden geldi. Artık solaryuma gitmek isteyen Esenler’li vatandaşlar çevre ilçelere gitmek zorunda kalmayacak.

Atışalanı Caddesi üzerinde açtıkları Ali-Eren Saç Tasarım Merkezi ile ilgili gazetemize bir açıklama yapan Ali
Osman Erdoğan şöyle konuştu;

“Esenler’deki birçok kişi gibi bizde solaryuma girmek için Bakırköy’e ve diğer ilçelere gidiyorduk. Daha sonra bazı müşterilerimiz solaryum açmamız konusunda bize bazı taleplerde bulundular. Bizde kendi aramızda bu konuyu değerlendirdik ve Saç Tasarım Merkezimize bir solaryum getirmeye karar verdik.



Açtığımız solaryuma kısa sürede Esenler halkımız çok büyük bir ilgi gösterdiler. Hatta bayanlar bile arayıp solaryuma girmek istediklerini söylüyor. Bizde kendilerine erkek kuaförü olduğumuzu belirtip sadece Pazar günleri solaryumu kullanabileceklerini kendilerine iletiyoruz. Tabi solaryum ile ilgili bazı promosyon paketlerimiz var. Dakikası 1,5 TL’den başlıyor. 50 dakikalık seyansımız 70 TL, 100 dakikalık seyansımız ise 100 TL.

Solaryum hizmetlerimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 0530 384 19 93 veya 0531 670 54 89 numaraları arayarak bizden randevu alabilirler veya Atışalanı Caddesi No: 230/C adresinde bulunan merkezimizi ziyaret ederek daha detaylı bilgi alabilirler.”    
  



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli