Esenler'in gönül elçisi

Esenler

Esenler Besnililer Dernek Başkanı Mustafa Kuş ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Sadece Esenler’de değil, memleketi Adıyaman’daki ihtiyaç sahiplerini de yal


Esenler Besnililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gönderilen iki adet tekerlekli sandalye, Besni Gönüllü Engelliler Derneği tarafından ihtiyaç sahibi iki vatandaşa teslim edildi.


 
Esenler Besnililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Kuş Tarafından Gönderilen Tekerlekli Sandalyelerden 2 Tanesini Köseceli Beldesi Aşağısöğütlü Mahallesinde Bulunan İhtiyaç Sahiplerine Besni Gönüllü Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Öncel tarafından teslim edildi.
 
Konu hakkında açıklama yapan Besni Gönüllü Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Öncel;
“Biliyorsunuz derneğimiz yeni kuruldu. Şuan 2 adet tekerlekli sandalye İstanbul Esenler Besnililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Kuş ağabeyimiz tarafından bize verildi ve devamını da bize verecek. Bizde bu tekerlekli sandalyelerimizi Besni Gönüllü Engelliler Derneği olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık.
 
İnşallah daha güzel işlerde yapacağız. Tekerlekli sandalye olsun, giyim yardımları olsun bu tür hizmetlerimize de devam edeceğiz. Derneğimiz yeni olduğu için sahadan destek geldiği sürece bizde engelli vatandaşlarımıza yardımcı olacağız.
 
Bu verdiğimiz 2 adet tekerlekli sandalye de vatandaşlarımızın mutluluğunu gözlerinden okuyabiliyorduk, bu da çok güzel bir duyguydu. Allah nasip ettiği sürece bizde elimizden gelenin fazlasını yapacağız.
 
Bu konuda halkımızın da daha duyarlı olmasını, maddi ve manevi desteklerini de bekliyoruz. Derneğimize destek olarak vatandaşlarımızın mutluluğuna ortak olmak isteyen hayırseverlerimiz derneğimizin hesap numarası üzerinden yardımlarını yapabilirler” dedi.
 
Daha öncede Esenler’in sıcaklığını hissettirdi
 


İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Esenler Besnililer Dernek Başkanı Mustafa Kuş, engellilere dağıtılmak üzere Besni’ye 20 adet tekerlekli sandalye gönderdi. Kuş, daha önce de Ramazan ayında gıda ve battaniye yardımında bulunmuştu
 
Dernek Başkanı Mustafa Kuş’un gönderdiği yardımları yerlerine ulaştıran Halil Kuş; “İstanbul Esenler Derneği Başkanı Mustafa Kuş, engellilere dağıtılmak üzere 10 adet önceden 10 adette daha sonra tekerlekli sandalye gönderdi. Biz bunun 10 adetini daha önceden engelli vatandaşlarımıza dağıtmıştık. Sonradan gelen 10 adetin ise 1 adetini engelli olan Elif Şimşek kızımıza verdik. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Onların yüzlerinin güldüğünü görmek bizleri mutlu ediyor.
 
Ayrıca Dernek Başkanı Mustafa Kuş’un Ramazan ayında gönderdiği 70 koli gıda yardımı ve 50 adet battaniyeyi ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmıştık. Ayrıca Besni’de durumu iyi olmayan ve evlenecek olan bir kıza çamaşır makinesi, fırınlı ocak, buzdolabı ve mutfak eşyası yardımında bulundu. Bu yardımlarından dolayı Dernek Başkanı Mustafa Kuş’a teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli