Esenler'in en cumhuriyetçi mahallesi

Esenler

Cumhuriyet’in 91. Yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta coşkulu cumhuriyet kutlamaları yapıldı. Esenler'de ise Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş mahalle sakinleriyle birlikte esnaflarında verdikleri destekle fener alayı

Esenler'in en cumhuriyetçi mahallesi

Cumhuriyet’in 91. Yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta coşkulu cumhuriyet kutlamaları yapıldı. Esenler'de ise Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş mahalle sakinleriyle birlikte esnaflarında verdikleri destekle fener alayı yürüyüşü yaparak cumhuriyetimizi kutladılar.

Ellerinde Türk bayraklarıyla “En büyük Türk Atatürk, Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganları atarak yürüyen Yavuz Selim Mahallesi sakinleri çevredeki vatandaşlarında alkışlarla kendilerine eşlik ederek cumhuriyetimizin 91. yılını kutladılar.

Yürüyüşün ardından kısa bir açıklama yapan Mahalle Muhtarı Recep Yavaş, “Bu organizasyonun düzenlenmesinde katkısı bulunan tüm esnaflarımıza ve mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz bu fener alayı yürüyüşümüz görüldüğü gibi yine coşkulu bir şekilde geçti. Özellikle de, mahallemizdeki gençlerin ve Yavuz Selim Kulübü sporcularının bu organizasyona sahip çıkmaları bizleri sevindirdi” dedi. Cumhuriyetin bir erdem olduğunu belirten Muhtar Yavaş, bu erdemin değerinin bilinmesi gerektiğini söyledi.




  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı