Esenler'in Yeni Kaymakamı Adil Karataş

Esenler

Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin’in Valililer Kararnamesi ile Batman’a Vali olarak atanmasından sonra Esenler İlçe Kaymakamlığı görevine, Çanakkale/Çan Kaymakamı Adil Karataş getirildi.

Esenler’in Yeni Kaymakamı Adil Karataş

Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin’in Valililer Kararnamesi ile Batman’a Vali olarak atanmasından sonra  Esenler İlçe Kaymakamlığı görevine, Çanakkale/Çan Kaymakamı Adil Karataş getirildi.

Adil Karataş Kimdir?
1970 Yılında İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 1996 yılında Niğde Kaymakam Adayı olarak memuriyet görevine başladı.
Sırasıyla Ordu/Kabataş ve Mersin/Çamlıyayla Kaymakam Vekilliğinde bulunmuş olup, asaleten sırasıyla Kütahya/Şaphane, Şırnak/Beytüşşebap, Şanlıurfa/Harran, Balıkesir/Gömeç, Sakarya/Söğütlü ve Tekirdağ/Marmara Ereğlisi Kaymakamlıkları görevlerini ifa etmiştir. 2015 Mülki İdare Kararnamesi ile Çanakkale Vali Yardımcılığı görevine getirilmiş olup, 1 Aralık 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Mülki İdare Kararnamesi ile Çanakkale/Çan Kaymakamlığına atanmıştır. Adil Karataş evli ve bir çocuk babasıdır.
Esenlerimizin yeni ilçe Kaymakamı Sn. Adil Karataş’a görevinde başarılar dileriz. Esenler ilçemizde hayırlı görevler yapmasını temenni ediyoruz.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı