Esenlerin Tek Solcu Meclis Üyesi Mazbatasını Aldı

Esenlerin Tek Solcu Meclis Üyesi Mazbatasını Aldı

Esenler’de 31 Mart yerel seçimlerinde aday olan ve Belediye meclisine girmeyi kazanan siyasi partilerin belediye meclis üyeleri, mazbatalarını İstanbul Ticaret Odası Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bulunan İlçe Seç

Esenlerin Tek Solcu Meclis Üyesi Mazbatasını Aldı
Esenler’de 31 Mart yerel seçimlerinde aday olan ve Belediye meclisine girmeyi kazanan siyasi partilerin belediye meclis üyeleri, mazbatalarını İstanbul Ticaret Odası Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bulunan İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle aldılar.

CHP 31 Mart yerel seçimlerde çok ciddi kavramsal ve siyasal bir dönüşüme imza attı. CHP sağcılaştı, sağa yaslandı.Bu değişim ve dönüşümden beslenen Esenler ilçe başkan ve yönetimi, bugün CHP’nin üç meclis üyesi sayısını ikiye düşürmenin sevincini yaşıyor, CHP İlçe kadroları sağın kazanımlarını kutluyor.

TURNA; SOL TANDANSLI TEK MECLİS ÜYESİ
CHP’nin sol tandanslı tek meclis üyesi Cafer Turna, sol kanat üyeleri ile birlikte mazbatasını aldı. Turna Esenler’de tek sol görüşlü olması münasebetiyle sağcıların mazbata törenine katılmadı. Sol kanat üyeleri ile ilçe seçim kurulunda gösteriş yapmadan mazbatasını aldı.  
Sağcı meclis üyeleri ise, sağ düşünenlerle birlikte mazbata töreni yaptılar. CHP’deki hâkim zihniyetin, sol tandanslı adayları kontrol edemeyiz, hesapları yaparak hazırladıkları belediye meclis üyesi listesi tamamen sağ düşüncede olanlardan oluştu.
Sol düşünceden bayağı sıkındı çeken CHP’nin sağ görüşlü Esenler ilçe başkanı ve yönetimi, İYİ Parti ile kıyılan 31 Mart yerel seçim nikahında sağı kazandırdı, CHP’nin bu ince hesap yapanları sağ meclis üyeleri ile bakalım Esenler halkına ve partilerine ne kazandıracak?

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli