Esenlerin Siyasilerine Örnek Olsun- Belediyeye Kapak Olsun

Esenlerin Siyasilerine Örnek Olsun- Belediyeye Kapak Olsun

Esenlerin duyarlı gençleri, mahallenin esnafları; “iş başa düştü” dediler ve ellerine aldıkları kazma, kürekle sokakta kar kürediler. “Bizim bu temizlik hareketimiz Esenlerin siyasi parti ilçe ba?

Esenler’de mahalleli gençler ve esnaflar, kar yağışı nedeniyle sokaklarındaki kar birikintisini, buzlanmadan dolayı yürünemeyecek sokağı Esenler Belediyesine nispet yaparcasına bir güzel temizlediler.

Kar ve buz temizleyen duyarlı yurttaşlar bakın neler dediler…

“Önce kardan adamımızı yaptık, karın zevkini çıkarmak için eğlendik. Sonra ise, “iş başa düştü” dedik ve herşeyi devletten ve yöneticilerden bekleyen çaresizlerden değiliz anlayışı ile kar küremeye başladık. Esenler Belediye Başkanı ve Esenlerin siyasileri gibi birilerinin yapamadıklarından değil, bizler yaptıklarımızla övünürüz. Aslında birilerine mesaj olsun diye böyle bir eylemde bulunduk. Belediye başkanı birilerine laf yetiştireceğine gelsin buralarda bizlerin neler çektiğini, bakkala, markete veya bir ihtiyacı için sokağa çıkılamadığını görsün. Görsün hastası olanın ne zorluklarla karşılaştığını.

“Esenlerin siyasilerine örnek olsun- Belediyeye kapak olsun”
Bizler yalnız belediyeye değil, muhalefetten iktidara mesaj vermek istiyoruz. Bakın her siyasi partinin teşkilatları ve örgütleri var onlar nerede? Halka yaklaşmak, halkla el ele olduklarını görmek isterdik, onların birgün olsun ellerine bir kürek alarak bizler gibi bir yerde kar küremelerini görmek, halktan birileri olduklarına inanmak çok isterdik.

“HAVACI, CIVACI BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ NEREDESİNİZ
- YÜZÜNÜZE HASRET KALDIK”

Seçim dönemi koltuk kapma yarışına giren, meclis üyesi olacağım diye el etek öpenler, karakaşlı kara gözlü bulunmaz Hint kumaşları… Belediye Meclis Üyeleri, Fadime halalar hele sokağa çıkın da yüzünüzü vatandaşlar görsün. Sizleri seçenler hizmet bekliyor, ama bizler sizlerden umudumuzu çoktan kestik ve sizden öyle bir şey beklemiyoruz, kartopu oynayın yeter” diyerek mesaj gönderdiler.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli