Esenler'in Sevilen İşadamı Haydar Dibi Korkuttu

Esenler

Esenlerin en eskilerinden, sevilen ve sayılan iş adamı Haydar Dibi’nin tıkanan damarına stent takıldı. Dibi’nin durumu gayet iyi…

Esenler’in Sevilen İşadamı Haydar Dibi Korkuttu
 
Esenlerin en eskilerinden, sevilen ve sayılan iş adamı Haydar Dibi’nin tıkanan damarına stent takıldı. Dibi’nin durumu gayet iyi…
 
Esenler’in en eskilerinden, saygın iş adamı Haydar Dibi sevenlerini korkuttu. Yılların verdiği yorgunluk ve yoğun tempolu çalışma, yüksek performans ünlü iş adamını yordu. Dibi’nin tıkanan damarına stent takıldı. Haydar Dibi evinde istirahat ediyor, sevenlerine gazetemiz aracılığı ile iyi olduğu mesajını iletmemizi istedi.
 
Esenler’in en eskilerinden olan, ailece sporu ve sporcuyu çok seven dibi ailesinin büyüğü Haydar Dibi, bir dönem Esenler Spor kulübünün Başkanlığını yaptı, şampiyonluklar yaşadı, yaşattı.
 
Haydar Dibi Esenler de ilkleri yapan ve ilkleri başaran bir iş adamıdır. İlk metal gözlük çerçevesi imalatına Esenler de başladı. Venüs Optik ismi altında yaptığı imalatı büyüterek marka oldular. Ağabey kardeş el ele vererek, emek sarf ederek Markalaşma yönünde adımlar attılar ve markalaştılar. Ailece Esenleri seven ve Esenlerde yaşayan Dibi ailesi imalatı başlattıkları ve büyük bölümüne Esenler’de devam ettirmeye gayret sarf ediyorlar.
 
Bugün A’dan Z’ye gözlük imalatını Esenler de yapan sevgili Haydar Dibi ağabeyimize geçmiş olsun diyoruz…

 

  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu