Esenlerin Meclisi Üç Dakikalığına Toplandı

Esenlerin Meclisi Üç Dakikalığına Toplandı

Esenler Belediye Meclisinin 5. Seçim Yılı 5. Dönem 2018 Yılı Eylül Ayı Meclis Oturumu Bir Ay Verilen Aranın Artından Pazartesi Günü Saat 15.30’da Toplantı.

Esenlerin Meclisi Üç Dakikalığına Toplandı
Esenler Belediye Meclisi'nin 5. Seçim Yılı 5. Dönem 2018 Yılı Eylül Ayı Meclis Oturumu Bir Ay Verilen Aranın Artından Pazartesi Günü Saat 15.30’da Toplantı.

2018 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı başladığı gibi bitti. “Beş Dakikada Beşiktaş”.  Meclis üyeleri verilen arayı iyi değerlendirmedikleri “özellikle muhalefet CHP meclis üyelerinin “  yaşanan gelişmeler hakkında söz alıp değerlendirme yapmamaları “Bunlar mı mecliste halkın sorunlarına çözüm bulacaklar” sözünü dedirtti.
Örüklü bir metin hazırlasaydı o meclis üyesi konuşurdu…
İktidar değil, muhalefet konuşmalıydı, Muhalefet, ABD Dolarını, Cumartesi Annelerini, 30 Ağustos Zafer Bayramını Konuşmalıydı. Muhalefet Zamları, Kurban Bayramını, başlayacak olan yeni eğitimi, yanı ülke gündemde var olan halkın sorunlarını konuşmalıydı. Konuşmadılar ve meclis gündeminde üç teklif üç dakikada oylandı. Esenlerin meclisi üç dakikalığına toplandı.
 
İnşaat Mühendisi Usta “BANA NE” dedi
Bize göre ana muhalefetin konuşmamasındaki suçlu Aksal Örüklü. Örüklü bir metin hazırlamadı ki “uzaktan kumandalısı olan meclis üyesi” sesiz kaldı. Diğer muhalif meclis üyesi İnşaat Mühendisi Mustafa Usta ise, “bana ne kardeşim, konuşmamı istemeyenler gelsin konuşsun. Ben enayi değilim, ben konuştukça bunlar beni disipline sevk ediyor. Bana iftira atıyorlar, beni ve arkadaşlarımı karalıyorlar. İftiracıları olanlar, çokbilmişler konuşsun” diye düşündüğü için konuşmadı.







 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli