Esenler'in Kayyım müezzini haddini aştı!

Esenler

Esenler Kemertepe camiinde müezzin kayyım olarak görev yapan Abdulhalık Duvaklı Cuma namazında, “Ülkemize en büyük kötülüğü CHP ve HDP yapıyor, tüm yaşanılan kötülüklerin sebeb

Esenler'in Kayyım müezzini haddini aştı!

Esenler Kemertepe camiinde müezzin kayyım olarak görev yapan Abdulhalık Duvaklı Cuma namazında, “Ülkemize en büyük kötülüğü CHP ve HDP yapıyor, tüm yaşanılan kötülüklerin sebebi CHP’dir. Müftülüğün bize verdiği Cuma hutbesi, bizleri bir yere kadar bağlar” dedi.
 
Esenler Kemertepe camiinde müezzin kayyım olarak görev yapan Abdulhalık Duvaklı“ MELE” 16 Aralık Cuma günü görev yaptığı Kemertepe camiinde, vatandaşların tepkisine neden oldu “Dinin siyasete alet ederek CHP’yi eleştiren vaazında   “Ülkemize en büyük kötülüğü CHP ve HDP yapıyor, tüm yaşanılan kötülüklerin sebebi CHP’dir. Ülkemizi ve suriyeyi CHP karıştırıyor.ABD ile işbirliği yapıyor.Müftülüğün bize verdiği Cuma hutbesi, bizleri bir yere kadar bağlar” dedi.


 
Mele, AbdulhalıkDuvaklının Kemertepe camiinde yaptığı siyası konuşmasına S.G isimli vatandaş tepki koyduğunu belirtti ve gazetemize açıklamada bulundu. SG, “Hocanın konuşmasına çok içerlendim, biz dini vecibelerimizi yerine getirmek için camilere gidiyoruz. Kendisine “siyaset yapmayın. Burası Allahın evi, yaptığınız etik değildir” söyledim. Bunun üzerine hoca otur yerine veya burayı terk et diyerek beni azarladı. Bende saygısızlık olmasın diyerek sessizce yerimden kalktım, caminin başka bir bölümüne giderek namazımı kıldım.  
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli