Esenler'in İlçe Milli Eğitim Müdürü Görevine Başladı

Esenler

Daha önce Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde vekaleten bulunan ve daha sonra asaleten atanan Bayram Ercan’ın, Valilik genelgesi Esenler İlçe Milli eğitim Müdürlüğü gör

Esenler’in İlçe Milli Eğitim Müdürü Görevine Başladı
Daha önce Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde vekaleten bulunan ve daha sonra asaleten atanan Bayram Ercan’ın, Valilik genelgesi Esenler İlçe Milli eğitim Müdürlüğü görevinden alınarak Güngören Şube Müdürü olarak atanmasından sonra boşalan İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne getirilen Barış YILDIZ Görevine Başladı.
 
Edindiğimiz bilgilere Esenler ilçesinin asaleten atanmış müdürü Bayram Ercan, bu durumu kabullenmeyerek emekliliğini istedi. Ercan, kendisiyle görev yapan eğitim camiasıyla helalaşarak vedalaştığı bilgisine ulaştık.
Esenler İlçe Milli Eğitim Müdür Barış Yıldız’a yeni görevinde başarılar diliyoruz, emekliliğini isteyen Ercan’a emeklilik yaşamında huzur diliyoruz.
 
Barış YILDIZ :1979 yılı Sarıkamış doğumludur. 2002 Yılında Marmara Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur. Yüksek Lisansını Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi dalında tamamlamıştır. Halen Marmara Üniversitesi ve Sabahattin Zaim Üniversitesi ortak programında Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde doktorasını yapmaktadır.  Öğretmenlik, müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü, şube müdürlüğü, ilçe milli eğitim müdürlüğü yapmıştır. Büyükçekmece Atatürk ilköğretim Okulu Kurucu Müdürü, Büyükçekmece Mimaroba Ortaokulu Kurucu Müdürü, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmıştır. Evli ve İki çocuk babasıdır.