Esenler'in Hırsızları Gazi Mahallesi'nde Yakalandı!..

Esenler

Esenler’de yaşayan Tugay K. ( 25) önceki gece bir grup hırsız arkadaşı ile birlikte Sultangazi Gazi Mahallesi’ne gitti.

Esenler’in Hırsızları Gazi Mahallesi’nde Yakalandı!..
Esenler’de yaşayan Tugay K. ( 25) önceki gece bir grup hırsız arkadaşı ile birlikte Sultangazi Gazi Mahallesi’ne gitti.
 
Gazi Mahallesi’nde daha önceden gözlerine kestirdikleri 1349. sokakta ki tekstil atölyesinin kepenk kilitlerini kıran ithal hırsızlar 40 bin TL değerinde ki kot pantolonları çalarak geldikleri araca yükledi. Bu sırada Gazi Mahallesi’nde sivil araçları ile devriye görevi yapan Asayiş Bürosu Dedektifleri şüphe üzerine aracı takibe aldı.
 
Takip Esenler Karabayır Mahallesine kadar sürdü. Aracı durduran elebaşı Tugay K. ve hırsızlar kot pantolonları bir depoya yüklerken polis duruma müdahale etti. Havaya ateş açan Asayiş Bürosu Dedektifleri Tugay K. liderliğinde ki hırsız çetesini yere yatırarak kıskıvrak yakaladı.
 
Hırsız çetesi mensupları polisin müdahalesi sırasında kafalarını, kollarını ve bacaklarını beton kaldırıma çarparak çeşitli yerlerinden yaralandı.
 
Kot pantolonları ilk sorgularında çalmadıklarını alacakları karşılığında aldıklarını söyleyen hırsız çetesi, yapılan araştırma ve detaylı sorgu sırasında suçlarını itiraf etti. Çalınan ürünler mal sahibine teslim edildi. Hırsız çetesi ise sorgularının ardından önce hastaneye götürülerek tedavileri yapıldı sonra adli makamlara sevk edildi.
 
Hırsızları yakalayan ekibin İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Kayadelen’in talimatı ile kurulan Hırsızlık Suçlarında uzman Asayiş Bürosu Dedektifleri olduğu öğrenildi.
 
Yaşanan bu olay ile bir hırsızlık çetesi daha Sultangazi sokaklarından temizlenmiş oldu.
İstanbul manşet.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı