Esenler'in En Büyüğü Menderes

Esenler

Esenler Menderes İlk Öğretim Ortaokulu İstanbul’da düzenlenen ortaokullar arası Futbol turnuvasında büyük bir başarıya imza attı.

Esenler’in En Büyüğü Menderes
 
Esenler Menderes İlk Öğretim Ortaokulu İstanbul’da düzenlenen ortaokullar arası Futbol turnuvasında büyük bir başarıya imza attı.
 
Esenler Menderes İlköğretim Ortaokulu, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 226 okulun katıldığı turnuvada Erkekler Futbol Turnuvasının 1.oldu.

 Okulun Futbol dalındaki başarısının yanı sıra  İstanbul Güreş ve Karate Turnuvalarında da büyük başarı sağlayarak şampiyon oldu. Okul sportif başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Turnuvayı namaglup tamamlayan takım İlçenin gururu Menderes İlköğretim Ortaokulu bu şampiyonlukla son dört yıl üst üste İstanbul’da Şampiyon olarak bir rekora da imza atmış oldu.



Turnuvanın son maçını   Galatasaray Metin Oktay Tesisleri’nde oynadığı final maçında Sultanbeyli Hasan Ali Yücel Ortaokulu’nu yenerek şampiyon oldu. Şampiyon olan takım kupasını yeni Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Reiekerink’in elinden aldı. Bu turnuvada şampiyon olan okul takımı 20-22 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Esenleri temsil edecek.



   Başarılarından dolayı Okul Yönetimi ve öğrencileri kutlar Nisan Ayında yapılacak turnuvada başarılarının devamını dileriz.
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı