Esenlerin ESTANBUL CAFE'sinde İftar Bir Başka

Esenlerin ESTANBUL CAFE

Esenlerin en saygın işletmelerinden biri olan Estanbul Cafe’de iftar bir başka oluyor. Saygın ve genç iş adamlarından, Onur Ayar ve Çiğdem Ayar, müşterilerine, dostlarına ve hemşerilerine dün akşam verdiği iftar y

Esenlerin ESTANBUL CAFE’sinde İftar Bir Başka
Esenlerin en saygın işletmelerinden biri olan Estanbul Cafe’de iftar bir başka oluyor. Saygın ve genç iş adamlarından, Onur Ayar ve Çiğdem Ayar, müşterilerine, dostlarına ve hemşerilerine dün akşam verdiği iftar yemeği muhteşemdi…
 
Onur Ayar ve Çiğdem Ayar, kendi işlettikleri (Estanbul Cafe) mekânda tüm davetlilerle yakinen ilgilenerek, hizmette kusur etmemeye özen gösterdiler.
 
Genç işletmecilerin organize ettiği İftara katılım yoğundu. Baba Mehmet Ayar, davetlilerle geçmişi yad etti ve öncelikle işletmeci çocukları olmak üzere herkese nasihatlerde bulundu. Bazen siyasi konuşmalar yaparak ülkenin durumunun ve geleceğinin kötü bir yolda ilerlediğini söyledi. Ayar: Bu gidişin bizleri korkutmasına izin vermeden, geleceğimizi şekillendirmek hepimizin görevidir dedi.
 
Estanbul Cafe’nin iftar yemeğine, Baba Mehmet Ayar, Esenler CHP meclis üyelerinden Yüksel Kılıç, Mustafa Usta,  öğretmenler, çalışan personel, Estanbul Cafe’nin müşterileri, Trabzonlular ve değişik yöreden insanlar katıldılar.


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli