Esenler'in Duayenleri İmamoğlu İçin El Ele

Esenler

Kayalar Spor tesislerinde yapılan toplantıya CHP İstanbul İl delegesi Cemal Kaya, ev sahipliği yaptı.

Esenler’in duayen siyasileri 23 Haziran İBB Seçimi için Esenler Kayalar Spor tesislerinde, CHP İstanbul İl delegesi Cemal Kaya, Yüksel Kılıç, Cafer Turna’nın organize ettiği durum değerlendirmesine CHP İstanbul Milletvekili A. Hamza Cebi, Urfa Milletvekili Dr Yılmaz Kaya ve İmamoğlu taraftarları katıldı.
 
Kayalar Spor tesislerinde yapılan toplantıya CHP İstanbul İl delegesi Cemal Kaya, ev sahipliği yaptı.

Kaya,” Esenler’de heyecanlı bir seçim dönemi yaşıyoruz. 31 Martta İmamoğlu’nun kazandığı seçimin tekrarını kazanmak için 23 Haziranda tekrar sandığa gidiyoruz ve tekrar kazanacağımız bir seçimi yaşayacağız. Esenler’de İmamoğlu’nun kazanması ve yapılan haksızlığa karşı kenetlendik, elele verdik.  Sokaklarda stant çalışmalarımız sürüyor, ev ziyaretleri ve Esnaf ziyaretlerimizi Milletvekillerimizin katılımıyla gerçekleştiriyoruz.  Esenlerin 16 mahallesini adeta karış karış geziliyoruz ve İmamoğlu’nun zaferi için ne gerekiyor ise yapıyoruz. İstanbul’u tekrar İmamoğlu kazanacak, Tüm İstanbullular ve Türkiye’m için her şey çok güzel olacak” dedi.
 
CHP Urfa Milletvekili Dr Yılmaz Kaya,” İstanbul örgütümüz diri ayakta, Esenlerde büyük bir heyecan olduğunu gördüm. Bu inanç ve bu öz güven İmamoğlu’nu yeniden İBB Başkanı seçmeye yeter. Esenler İstanbul ilçelerimiz içinde en az oy aldığımız bir ilçe. Burada emek veren arkadaşlarımız öz verili çalışıyorlar, her şeye rağmen yenilenen bu seçimlerde zaferle biz çıkacağız ve seçilmiş başkanımız İmamoğlu açık farkla bu seçimin kazananı olacak" dedi.
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı