Esenler'in CHP'li Eski Belediye Başkanı Çetin Aksoy Yoğun Bakımda

Esenler

Esenlerin Eski Belediye Başkanlarından, Nurettin Sözen döneminin İETT müdürü Çetin Aksoy, geçen hafta Salı günü evinde rahatsızlandı. Aksoy o günden beri Avicenna hastanesi yoğun bakım ü

Esenler İbrahim Turhan Lisesi yerini Esenlere kazandıran ve belediye gelirlerinin yok denilecek dönemde Esenler’de birçok yapılamazı yapan, başaran halk adamı... CHP’nin en eski belediye Başkanı ÇETİN AKSOY yoğun bakımda yaşama tutunmak için mücadele veriyor.

Esenlerin dürüstlük abidesi, Esenler halkının baba dediği, halkın ve emeğin savunucusu, 12 Eylül 1980 faşist cunta darbesiyle görevden alınan ve o sıkıntılı dönemin CHP’li Belediye Başkanı Çetin Aksoy 8 gün önce geçirdiği beyin kanaması sonucu Avicenna hastanesinde yoğun bakım ünitesinde yaşama tutunmaya çalışıyor.

Yakınlarından edindiğimiz bilgiye göre, “sevgili Başkanımız 8 gün önce evde rahatsızlandı, alelacele en yakınımızda bulunan bu hastaneye kaldırdık. Doktorlar ilk müdahaleyi yaptıktan sonra bizlere hastamızın durumunun ağır olduğun, beyin kanaması geçirdiğini söyleyerek yoğun bakıma hastamızı aldılar.
  
Doktorlar Başkanımız sayın Aksoy’un bilincinin kapalı olduğunu söylediler. Uzun bir tedavi göreceğini ve yanına ziyaretçi kabul edilmiyor. Doktorlar hastamızın kısmı felç geçirdiğini ama hasarın nerelerde ve ne boyutta olduğu yönünde şu an bilgi veremeyeceğini söylediler.

 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli