Esenler'in Barış Ekmeği ve ÖSO Bayrağı

Esenler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıtüm yurtta olduğu gibi Esenler’de de sönük kutlandı. Esenler Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıkutlaması yerineher yıl olduğu gibi ” Kutlu Doğum

Esenler’in Barış Ekmeği ve ÖSO Bayrağı
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıtüm yurtta olduğu gibi Esenler’de de sönük kutlandı. Esenler Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıkutlaması yerineher yıl olduğu gibi ” Kutlu Doğum ve “Barış Ekmeği” etkinliğini öne çıkardı.
 
vatandaşlar Esenler Belediyesi’nden hiçbir kuruş harcanmadan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”kutlamalarının yapılmasını beklerken, Esenler Belediyesi büyük paralar harcayarak “Barış Ekmeği” etkinliğini yaptı. Suriye rejimini yıkmak isteyen, Suriye ordusundan firar eden  isyancıaskerler tarafından kurulan terörist oluşum olan (Ö S O) bayrağı, Esenler’de Belediyenin düzenlediği “Barış Ekmeği” etkinliğinde dalgalandı. 
 
AKP Belediyelerinin büyük paralar harcayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gölgelemek ve bu anlamlı günü kutlamamak için ne gerekiyorsa yapıyorlar.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, cumhuriyetçiler, yurtseverlerve yurdumuzun çocuklar için çok özel bir gündür. Ama bazıları için bu günün hiçbir anlamı yok. Esenler’deki “Barış Ekmeği” etkinliğinde bazı ülkelerden büyük masraflar yapılarak getirilen çocuklarla 23 Nisanı kutlayanlar kendi çocuklarını unuttu veya yok saydı.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ithal çocuklar sahne alırken, güzel giysilerle vitrine çıkarken, ülkenin geleceği olan bizim çocuklarımızın 23 Nisan için okullarda müsamerelere hazırlanması doğru değildi. 




  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı