Esenler'in Bağımsız Adayından İddialı Vaatler!

Esenler

Esenler’in Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaplan, yerel basın mensupları ile kahvaltıda projelerini anlattı.

Esenler’in Bağımsız Adayından İddialı Vaatler!
Esenler’in Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaplan, yerel basın mensupları ile kahvaltıda projelerini anlattı.
 
Kahvaltılı basın toplantısında neden bağımsız aday olduğunu, ne tür projelerinin bulunduğunu anlatan bağımsız belediye Başkan Adayı Mustafa Kaplan, Parti yönetimlerine gelenlerin, özgür olmadıkları gibi birileri tarafından yönetileceğini düşündüğü için her hangi bir partinin içerisinde yer almadığını ve bağımsız aday olmaya karar verdiğini belirtti.
 
Yapacakları belediyecilik hizmetlerini huzur ve refah ve her şeyden önemlisi birlik, beraberlik olduğunu anlatan Kaplan, “kazanan Esenler olacak, kazanan Esenler halkı olacak” dedi.
 
“ÖNCELİĞİMİZ BİRLİK, ÖNCELİĞİMİZ BERABERLİKTİR”
Kaplan, “Biliyoruz gönülleri fethetmek emek ister, özveri ister zor bir iştir. Bizler bu zor işe talibiz. Esenlerimizin, sorunlarını biliyoruz. Sorunlarımız çözülmeyecek, halledilmeyecek meseleler değil. Önemli olan birlik ve beraberliğimizi toplumumuzun tüm katmanlarında tesis etmektir.
İlçemizde daha önceden STK’larda önemli görevlerde bulundum ve ESDEF Başkanlığını yaptım. Esenler halkının tüm kesimleri ile görüş alışverişinde bulunarak, sivil toplum kuruluşlarımızın teveccühü ile bu yola çıktık. Ümit ediyoruz ki her zamankinden çok ihtiyaç duyduğumuz bu beraberlik Esenler halkının gözünden kaçmayacaktır. Çünkü bizim önceliğimiz birlik, önceliğimiz beraberliktir. Biz sorumluluk sahibi insanlar olarak şehrimize hizmet etmeye, Esenlere ve halka hizmet için bu göreve talip olduk. Biz bu yola inanarak çıktık ve Esenleri halkımızla birlikte yöneteceğiz kararında birleştik” dedi.
 
Kahvaltılı toplantının sonrasında Esnaf ziyaretlerine devam eden Mustafa Kaplan ve ekip arkadaşları, Saka ailesinin mevlit’ine katılarak aileye başsağlığında bulundu.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı