Esenler'in Akraba Kayırmacı Nepotist İlçe Başkanı

Esenler

Akraba atamaları tartışmaları sürerken, CHP Esenler ilçe başkanı da bu geleneğe ayak uydurduğu söyleniyor. CHP’nin nepotizme son vermesi için öncelikle Esenler’den işe başlaması lazım.

CHP Esenler’in nepotist ilçe başkanı boş durmuyor ve eşi hanımefendiyi iyi bir yerlere yerleştirmek için kapı kapı dolaşıyor.

Haber Hüseyin Koç
“PARTİ ÜYELERİNE FORMALİTE İCABI FORM DOLDURTUYOR”
CHP’nin önde gelen siyasilerinin verdikleri bilgilere göre,” İlçe Başkanı kimselere ışık olmaz, olamaz. Bugüne kadar kime ne gibi bir iyiliği olmuş ki bugün iyilik melekliğine soyunmuş. Göreceksiniz başkan bu işin altından kalkamayacak ve örgütün taleplerini yerine getiremeyecek. İlçe veya belediye iş ve işçi bulma kurumu değil, belediyenin kadroları şişmiş kim kimi nereye yerleştirecek. Partiyi babasının çiftliği gibi gören ilçe başkanı formalite icabı parti üyelerine form doldurtarak işe girecekleri konusunda vaat veriyor. Binlerce partilinin müracaatını alan ve Esenler ilçesinde tek yetkili kendisinin olduğunu söylemesi ise boş sözden öteye bir şey değildir.  Partisinin emek verenlerini boş vaatlerle kandırarak kendi özeliyle uğraştığını biliyoruz ve ilçe kongresine dönük bir planı sürdürdüğü gerçek. İlçe başkanı eşini vekil yapamadı ama aldığımız duyumlara göre eşini İBB’de bir yerlere yerleştirmek için büyük bir mücadele veriyor.
“İBB SEÇİMLERİNDE ÇALIŞMALARI AKSATTI, AĞIRDAN ALDI”
İlçe başkanı Ütebay İmamoğlu’nun kazanması için ne gibi çalışma yaptı? Hiçbir çalışma yapmadığı gibi çalışmaları aksatan, ağırdan alan bir görünüm sergiledi. Önce Esenler’de ana muhalefet olan partisini İyi partinin dümen suyuna sokarak belediye başkan adaylığını teslim etti, 3 meclis üyesini ikiye düşürdü, oyları artırmadığı gibi eksiltti. Sonrası ise kendilerinden izin almadan İmamoğlu’na destek amaçlı yapılan ve Belediye meclis üyesi Mustafa Usta tarafından asılan pankartlara tepki koyarak toplanması için yönetimine talimat verdi. Neymiş asılan pankartlar İlçe yönetim kurulundan izin alınarak asılmadığı için etik değilmiş. Şimdi bu kişinin verdiği söze nasıl inanalım veya güvenelim, bu arkadaşa bu kadar yetki verildiği doğru değildir. Bakalım kimleri işe yerleştirecek, bakalım eşi hanımefendi bu pastadan nasıl nasiplenecek” diyerek açıklamada bulundular.

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli