Tarih: 23.12.2015 11:04

Esenler'in 5 yıldızlı projesi

Facebook Twitter Linked-in

Esenler’in 5 yıldızlı projesi
 
Demirler İnşaat Mimarlık tarafından Esenler Nene Hatun Mahallesi’nde inşa edilen Azizistan projesinin 2016 yılının yaz aylarında tamamlanacağı öğrenildi. Esenler’in 5 yıldızlı projesi olarak lanse edilen Azizistan’ın özellikleri ise yok artık dedirtiyor.
 
Esenler’in en göze çarpan projeleri arasında ilk sırada yer alan ve 5 yıldızlı proje olarak lanse edilen Azizistan projesinin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldık. Nene Hatun Mahallesi’ndeki Satış Ofisi Yetkilileri Esenler’e büyük değer katan proje ile ilgili gazetemize şöyle konuştular;
 
“Hedeflediğimiz gibi 2016 yılının yaz aylarında bitecek projemize yoğun bir ilgi var. Bu ilginin nedeni ise bir şehirde olması gereken tüm imkanların tek çatı altında bizim bu projemizde yer almasıdır. 2000 bin metrekare yeşil alana sahip projemizin içerisinde ayrıca fitness center, sauna, Türk Hamamı, masa tenisi, kapalı yüzme havuzu ve 160 araçlık kapalı otopark mevcut. Bunun yanı sıra tüm dairelerimizde çift klima var.
 
Çok amaçlı salonumuz mevcut
 
Altını çizerek söylüyoruz Azizistan projesi son derece özel bir projedir. Vatandaşlarımız büyük şehirlerde zamanın çoğunu yolda harcıyor. Çünkü tüm ihtiyaçları aynı yerde karşılamak çoğu zaman mümkün olmuyor. Ancak Azizistan projesi öncelikle bu sorunu ortadan kaldırıyor. Bütün ayrıcalıkların ötesinde bu projeyi özel kılan ise insana ve sosyal hayata verdiği önemdir. Normal zamanlarda veya düğün, nişan, cenaze gibi özel günlerde kullanılabilecek, insanların özlemini duydukları sosyal dayanışma ve paylaşımı yeniden tesis edecek çok amaçlı salonumuzda projenin dikkat çeken özelliklerinden birisidir.


 
Elektrik ve su kesintisine son
 
Mesela Esenler’de bir arızadan dolayı elektrikler veya sular kesilse bile bizim bu projemizde böyle bir kesinti yaşanmıyor. Çünkü elektrikler kesildiği anda projemizde mevcut olan 900 kw’lık jeneratör anında devreye giriyor. Aynı şekilde ilçemizde sular kesilse bile bizim bu binada sular kesilmiyor. Neden derseniz projemizde 120 tonluk su deposu var ve anında buda devreye giriyor. Güneş enerjisinin de mevcut olduğu bu projemiz tam bir çevre dostudur. Yani kısaca Selçuklu mimarisi, sosyal imkanları ve konumu itibariyle Azizistan projesi son derece özel bir projedir.
 
Projemiz göçü tersine çevirdi
 
Şimdi bu projemizle ilgili önemli olduğunu düşündüğümüz bir konuyu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Esenler’de işyeri bulunan ancak Bahçeşehir, Başakşehir, Bakırköy ve İstanbul’un değişik semtlerinde ikamet eden bazı vatandaşlarımız bu proje sayesinde tekrar evlerini Esenler’e taşımaya karar verdiler. Oturdukları semtlerdeki evlerini satarak projemizden daire satın aldılar. Yani kısaca işyeri Esenler’de olup değişik semtlerde oturan vatandaşlarımız tekrar Esenler’e dönmeye başladılar. Buda projemizin ne kadar özel bir proje olduğunun ispatıdır diye düşünüyoruz.
 
Fiyatlarımızda pazarlık payı var
 
Projemizdeki 2+1 dairelerimizin tamamı satıldı. Şuan itibariyle az sayıda 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerimiz kaldı. Bu dairelerimizin fiyatlarına gelince 155 metrekare olan 3+1 dairelerimizin fiyatı 750 bin TL, 180 metrekare olan 4+1 dairelerimizin fiyatı 900 bin TL ve 200 metrekare olan 5+1 dairelerimizin fiyatı ise 1 milyon TL’dir. Tabi alıcılarımıza her türlü kolaylığı sağladığımız gibi fiyatlarımızda da pazarlık payımız kesinlikle mevcuttur.
 
Bu 5 yıldızlı dediğimiz projemizden daire satın almak isteyen vatandaşlarımız 0212 610 96 57 veya 646 68 40 No’lu telefonlardan bize ulaşabilirler. Projemizi yerinde görmek isteyen vatandaşlarımız ise Nene Hatun Mahallesi’ndeki Satış Ofisimize bizzat müracaat ederek projemizle ilgili daha detaylı bilgi alabilirler.”






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —