Esenlerin 2019 Tahmini Bütçesi: 370 Milyon TL

Esenlerin 2019 Tahmini Bütçesi: 370 Milyon TL

Esenler Belediyesi’nin 2019 yılı mali performansı ve bütçe tasarısının görüşüldüğü toplantıda Batman'da şehit olan 7 askerimizi rahmetle anıldı, ailelere ve ülkemize baş sağlığı dilendi.

Esenlerin 2019 Tahmini Bütçesi: 370 Milyon TL

Esenler Belediyesi’nin 2019 yılı mali performansı ve bütçe tasarısının görüşüldüğü toplantıda Batman'da şehit olan 7 askerimizi rahmetle anıldı, ailelere ve ülkemize baş sağlığı dilendi.
 
Esenler Belediyesi'nin 2019 yılı tahmini bütçesi, 370 milyon 100 bin TL. Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyelerinin red oyu verdiği oylamada oy çokluğu ile Esenlerin 370 milyon 100 bin liralık tahmini bütçesi kabul edildi.
 
Esenler Belediyesi’nin 5. Seçim Yılı 5.Dönem 2018 Ekim Ayı Meclis toplantılarının ikinci birleşimi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Esenler Belediye Meclisi Birinci Başkan Vekili Murat Gülkıran başkanlığında toplanan meclise; Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı. 
 
Çetinkaya Tarihi Konuşma Yaptı, Usta’yı Övdü
Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Batman’da şehit olan askerlerimize rahmet diliyorum, milletimize geçmiş olsun dedi. CHP meclis üyesi Mustafa Usta bütçe alanım değil dedi ama biz biliyoruz Nustafa bey imar konusunda bize hep yardımcı oldu. Bize bilgisiyle yardımcı oluyor.  Mali olarak Esenler büyümeye devam ediyor. 2009 yılında doksan iki milyon ile aldığımız bütçemiz yüzde üç yüzden fazla büyüdü. Esenler'e 9 yılda gerçekten büyük yatırımlar yaptık.

“Ciddi Muhalefetin Varlığını İstiyoruz, Bu Bize Güç Kadar”
Esenler'i İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri haline getirmek için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Kaymakamlık, SGK, Vergi Dairesi ve Belediye Binası’nın yanı sıra daha birçok kamu binasını Esenler’e kazandırdık. 2019 yılı bütçemizin tahmini olarak 370 milyon 100 bin TL olması planlanıyor. Biz Mustafa beyin hassasiyetlerini paylaşıyoruz. Bütçede yazan dinlenme ve din hizmetleri cetveli tüm kamu kurumlarını bağlar, ESEV’ imiz var buralarda değişik aktiviteler yapılıyor ve 5 bine yakın öğrencimiz var, aklınıza gelebilecek her alanda eğitim veriyoruz. Belediyemiz din hizmetlerine ayırabildiği bir bütçesi yok. Biz muhalefeti ile iktidarı ile Esenleriz ve Esenler algısını büyütmemiz lazım. Bizim yanlışlarımızı söylemenizden alınmayız, bu bize güç verir, muhalefetin varlığı bize güç kadar. Esenler’in algısını İstanbul’da birinci olması için çalışmak zorundadır. Muhalefet olsun ama ciddi bir muhalefet olsun, bizim yanlışımızı söylesin istiyoruz.  Bütçemizin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

AK Parti Grubu adına konuşan Ahmet Bilal Kıymaz da, “Kentsel dönüşümden parklara, yeni hizmet binalarından yüksek gerilim ve havai elektrik hatlarının yer altına alınmasına, meydan düzenlemelerinden otopark ve spor tesislerine kadar yüzlerce fiziki projenin yanında sosyal projelerde de Esenler Belediyesi birçok belediyeye öncülük yaptı” dedi.


 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli