Esenler'i kelepçeli terk edecekler!

Esenler

İşçi Partisi Genel Merkezi’nin talimatları doğrultusunda Esenler İlçe Başkanlığı görevine geri döndüğünü belirten Oktay Şahin, gazetemize Esenler gündemini sarsacak iddialarda bulundu.

7-24esenlerhaber /Haber merkezi

Esenler’i kelepçeli terk edecekler!


İşçi Partisi Genel Merkezi’nin talimatları doğrultusunda Esenler İlçe Başkanlığı görevine geri döndüğünü belirten Oktay Şahin, gazetemize Esenler gündemini sarsacak iddialarda bulundu.

“Gazetenize yapmış olduğum tüm açıklamaların elimde belgesi var ve bütün sorumluluk bana aittir” diyen İP Esenler İlçe Başkanı Oktay Şahin, önümüzdeki günlerde açıklayacakları belgelerin ardından birilerinin Esenler’i kelepçeli terk edeceklerini iddia etti.



Kentsel dönüşüm kapsamında Turgut Reis Mahallesi’ne yapılan binaları da ucubeye benzeten İP Esenler İlçe Başkanı Oktay Şahin, Esenler gündemini sarsacak açıklamalarına şu şekilde devam etti;

“Arkadaşlarımızın ve Genel Merkezimizin isteği üzerine İşçi Partisi Esenler İlçe Başkanlığı görevime tekrar döndüm. Zaten görev yapmadığım süre içerisinde de partimden hiç ayrı kalmadım. Çünkü partimiz bizim varlık sebebimizdir.
Görevde olmadığımız süre içerisinde de Esenler halkına olan vefa borcumuzdan dolayı Esenler Belediyesi’nin çalışmalarını sürekli takip ettik ve önemli bir arşiv oluşturduk. Önümüzdeki günlerde Esenler Belediyesi, AKP İlçe Başkanı ve bazı Belediye Meclis Üyeleri ile ilgili elimizdeki dosyaları bir bir açıklayacağız.

Yerel seçimlerden bugüne kadar yaptığımız izlenimlere göre Esenler Belediye Başkanı, Esenler’i birleştireceğine Esenler’i ayrıştırmıştır. Kendisi burada bir siyasi kimlikle Belediye Başkanlığı yaptığı için belediye hizmetlerini bir kamu hizmetinden çıkartıp parti hizmetlerine dönüştürmüştür.
 
Üzülerek söylüyorum: Esenler Belediyesi’nin bu dönem içerisinde yaptığı hiçbir şey yoktur. Sadece belediye dışında hangi kurum Esenler’e yatırım yaptıysa sadece onları sahiplenmekle yetinmişlerdir.
Örnek vermek gerekirse parasını İçişleri Bakanlığımız göndermiş ve ihalesini İl Özel İdaresi’nin yaptığı Kaymakamlık Binası’nı bile kendileri yaptırıyormuş gibi üstlenmişlerdir. Cumhuriyet Meydanı’nı Büyükşehir Belediyemiz yaptırmıştır, ama Esenler Belediye Başkanı sanki kendi yaptırmış gibi pankartlar asmaktadır.
Milli Eğitim Bakanlığı ve İl Özel İdaresi, Esenler’e eğitim yatırımı yapar, Belediye Başkanı Esenler’e şu kadar okul yaptırdık diye kendisi adına pankart astırır. Bunlar doğru şeyler değildir.

Yani kendisinin söz verip de yaptığı tek şey kentsel dönüşüm adı altında Turgut Reis Mahallesi’nde yaptırdığı o ucube binalardır. Başka ne yapmıştır? Cuma namazlarının ardından cami avlusunda eline mikrofonu alıp siyasi propaganda yapıyor.Hatırlayınız bunları bir zamanlar Ebu Süfyanlar yapardı.

Bakın o büyük ulu insan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed vefat ettikten sonra İslam dinine en büyük zararı Emeviler döneminde Ebu Süfyanlar vermiştir.  Çünkü kendileri dinimizi bir iktidar savaşına çevirmişlerdir.
Bugün Esenler Belediye Başkanı’na bakıyorsunuz, Cuma sonrası mikrofonu eline alıp o kutsal mekânımız olan cami avlularında siyasi propaganda yapıyor. Buna ne demeli?

Şunu açıkça söylemek istiyorum; önümüzdeki günlerde açıklayacağımız bazı dosyalar ile birlikte ben iddia ediyorum, birileri Esenlerden elleri kelepçeli gidecektir.

Önce Zeyyat Gümüş’ün Esenler Belediyesi’ni dolandırmasından başlayacağız ve Belediye Meclis Üyeleri’nin belediye imkânları ile neler yaptıklarını ve hangi imkânlara sahip olduklarını açıklayacağız” dedi.
“AKP İlçe Başkanı’nın belediye imkânlarını kullanarak hangi ticari faaliyetleri yürüttüğünü çok yakın bir zamanda açıklayacağız” diyen Şahin, gazetemize yapmış olduğu açıklamalarının arkasında olduğunu ve elinde belgelerinin bulunduğunu belirterek, “Esenlerdeki yüzsüzler kimler, onları da yakın bir zamanda bütün kamuoyuna açıklayacağız”


Kaynak EsenlerBölgede İlk HaberGazetesi.
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli