Esenleri Yönetenlerin Çifte Standardı – Yasakların Ölçüsü Kaçtı

Esenleri Yönetenlerin Çifte Standardı – Yasakların Ölçüsü Kaçtı

Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya ve Hıfzıssıhha Kuruluna göre virüs halı sahalarda, kafeler de, cumhuriyet meydanında ikamet ediyor. Covid 19’la başa çıkmanın yolu ise kontrollü sosyal hayat dönemin

Halı sahalarda uygulanan standartlar belediyeye ait yerlerde neden uygulanmıyor?
Esenlerde başta yetkililer olmak üzere yasakları bilen yasak saatlerine riayet eden kimse yok. Hafta sonları saat 10:00 itibarı ile kendini vatandaş çoluk çocuk, yaşlı, genç hep beraber cümbür cemaat boş buldukları açık alanlara atıyor. Sosyal mesafe maske ve belirli saat yasaklarına uyan yok.
HABER: SERKAN BASUT
Esenler belediye başkanı M.T Göksu maske önemine dikkat çekmek için araçlara maske takıp şov yapsa bile bu kuralı da ciddiye alan olmadı.


Esenlerde bulunan özel halı sahalara yasaklar uygulanmaya başlandı belediyenin kendi sosyal tesislerinde bu yasak teğet geçildi. Luna parklar yediden yetmişe açık olması basket ve halı sahaların açık olması objektiflerimize yansıdı. Bizlerde bu ilçede ikamet eden insanlar olarak yetkililere soruyoruz “bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?”. Konuyla alakalı hıfzıssıhha kurulunun gerekli açıklamayı yaparak başta kamu çalışanları olmak üzere herkesi net bir şekilde bilgilendirmeli yasakların sadece özel sektörde değil bütün kesimlerde uygulanmasını bekliyoruz.





  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli