Esenleri Tüccar Mantığı İle Yönetiyorlar

Esenleri Tüccar Mantığı İle Yönetiyorlar

Esenler Belediyesi halkın parasıyla yapılan ve halkın yeri olan alanları meclis kararı almadan yandaşlarına ihale etti sonra fahiş fiyatlarla ücretlendirdi. Belediyenin yaptırdığı tesislerden parası olan yararlanıyor, parası olmayan i

AKP’li Esenler Belediyesi halkı enayi yerine koymuş, ilçeyi tüccar mantığı ile yönetiyor. AKP’li Esenler Belediyesinin partizanca uygulamaları yetmezmiş gibi şimdide belediye tesislerine araçları ile girmek isteyenlerden otopark parası isteniyor.  Özellikle vatandaşların hafta sonları ailece uğrak yerleri kültür merkezleri ve evlenecek olan gençlerin bütçelerine uygun nikah ve düğünlerini yapacakları yer olan Esenler Kültür Merkezinde otopark girişi için 10 TL park ücreti istenmesi Esenler halkını isyan ettirdi.
 
Vatandaşları, “giriş çıkışı 10 TL olan park ücretinin kimler tarafından alındığını, bu paraların kimlere gittiğini, Belediye meclisinin böyle bir karar alıp almadığını birilerinin açıklamasını istiyorlar. Belediyemizin her türlü imkân ve araçlarını kendi emelleri için, parti çalışmaları için kullandığını biliyoruz ama yıllarca koruyup kolladığımız kendi yerlerimize Kültür merkezi ismi adlında yapılan binaların ticarethane olarak birilerine rant sağlanmasını kabul etmiyoruz.  Yetkilileri uyarıyoruz ve diyoruz suç işliyorsunuz. Bu alanlar donatı alanlarıdır, bizlerin yerleri olan buralar halka açılmalıdır.  Belediyecilik hizmetlerinin dışında kullanılmamalı ve vatandaşlara buraların ücretsiz olmasını istiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli