Tarih: 23.06.2017 14:11

Esenleri Sinekler İstila Etti

Facebook Twitter Linked-in

 
Esenleri Sinekler İstila Etti
 
Esenler’de sineklerin gazabına uğrayan vatandaşlar büyük sıkıntı çektiklerini ifade ettiler.“bu nasıl bir iş, bu duruma duyarsız yöneticilerimiz iftar sofralarında keyif çatacaklarına bizim çilemize kulak versinler” diyerek adeta isyan ettiler.
 
Esenler’de yaşayan vatandaşlar birçok dertle ve çile ile mücadele ederken “dert üstüne dert” misali şimdide sinek istilasına uğramaları çileden çıkarttı. Gazetemizi e-mail atan vatandaşlar bakın neler söyledi.
“Canımızdan bıkmış, büyük sorunlarımız varken şimdide bu yaratıklarla savaşıyoruz. Çocuklarımızın hastalanacağı korkusuyla yaşıyoruz. Yiyeceklerimizi sakladığımız dolaplarımıza kadar giren sinekler tehlike saçıyor. Belediyenin yetkilileri, özellikle temizlik işler ne yapıyor? Her yıl ilaçlama yapılırken bu sene bu işi neden yapmıyorlar. Vergilerimizi ödüyoruz, vatandaşlık görevimizi yerine getiriyoruz ve karşılığında belediyeden hizmet bekliyoruz.   Biz vatandaşlık görevini yapıyorsak belediyede vatandaşa karşı sorumluluğunu bilecek ve hizmet yapacak. Umarız sesimizi duyarlar ve ilaçlama görevlerini yaparlar” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —