Esenler'i C sınıfı kadrolar yönetiyor'

Esenler

Esenler’i C sınıfı kadroların yönettiğini iddia eden Vatan Partisi Esenler İlçe Başkanı Oktay Şahin, Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’ya peygamber efendimizin bir hadisiyle göndermede bulundu. Şahin, “&l


Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun % 300 büyüdük açıklamasına da inanmanın mümkün olmadığını belirten Vatan Partisi Esenler İlçe Başkanı Oktay Şahin açıklamalarına şu şekilde devam etti;

“Sayın M. Tevfik Göksu yaklaşık 6 yıldır Esenler Belediye Başkanıdır. Bu süre içerisinde tüm yatırımları merkezi hükümet ile İBB yaparken Esenler Belediyesi’nin reklamdan başka yaptığı hiçbir şey yok. Esenler Belediyesi günlük rutin çalışmalarını bile proje adı altında halka sunmaya ve reklam yapmaya devam ediyor.
Esenler’de oturan herkes kendi sokağına bir baksın ne değişmiş ve bu değişimi kim yapmış. İşte o zaman benim ne demek istediğimi daha rahat anlayacaklardır. Her geçen gün Esenler’deki insanlarında sofralarındaki ekmeğin bir dili azalmaktadır. Onun için Belediye Başkanının % 300 büyüdük açıklamasına inanmak mümkün değildir.  Çünkü Esenler’de büyüyen belediyenin borcudur ve sorunlar yumağıdır.

C sınıfı kadrolar yönetiyor

Şuan Esenler’i verimsiz bir kadro yönetmektedir. Evet, Esenler’i yönetenler C sınıfı kadrolardır. Geçtiğimiz günlerde Esenler’in tahmini bütçesi kabul edilmiştir. Kendi aklını, fikrini bir şahsın emrine vermiş AKP’li Meclis Üyeleri kendi düşünceleriyle proje üretemediği ve politika ortaya koyamadıkları için birileri ne derse sadece onu yapıyorlar. Çok net söylüyorum aklını kiraya veren insanlardan bu topluma ve ülkemize hiçbir hayır gelmez.

Bu konuda da peygamber efendimizin bir hadisini söylemek istiyorum. Peygamber efendimiz diyor ki; Allah sevdiği yöneticilere akıllı danışmanlar nasip eder. Sevmediği yöneticilere de dalkavuklar musallat eder.” Yani bizim Belediye Başkanımızın şuan ki durumunu da peygamber efendimizin bu hadisi çok iyi anlatıyor. Dalkavuklarla iş yapan bir Belediye Başkanı’nın Allah ve insanlar gözündeki nezri budur.

Esenler’in algısı değişmiş…

Esenler’in algısı değişti diyorlar. Bu algının değiştiğini net olarak görmek için başka ilçelerde ve semtlerde oturan insanlarla görüşmek ve fikirlerini almak gerekir. Bizim başımıza gelen bir olayı anlatmak istiyorum; Şişli’de yeni bir işe başlayan Esenler’li bir hanım efendi beni aradı ve dedi ki “Sayın Başkan ben Şişli’de işe başladım ama Esenler’de oturduğum için Yöneticilerim ve mesai arkadaşlarım arasında varoşlarda oturan bir insan konumundayım. Onun için lütfen bana yardımcı olun başka bir semte ikametgahımı aldıralım.”

İşte algısı değişti denilen Esenler’e dışarı ilçelerden ve semtlerden bakış budur. Öyle iki tane yüksek bina ve bir meydan yapmakla Esenler’in imajı değişmez. Siz burada yaşayan insanları kentle bütünleştire biliyor musunuz, ekonomik anlamda gelir düzeylerini arttırabiliyor musunuz, daha iyi yaşayabilecekleri imkanları sunabiliyor musunuz? İşte bunları yaparsanız bir ilçenin algısı değiştir.”



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli