Esenlere hizmet verenler ESDEF'in kahvaltısında buluştu

Esenlere hizmet verenler ESDEF

Esenler dernekler federasyonu (ESDEF) dernek merkezinde Esenlere hizmet veren yöneticilerle kahvaltıda bir araya geldi. Esenler kaymakamı Adil Karataş, ESDEF’in kahvaltısından memnun olduğunu belirtti.


ESDEF’in gelenekselleştirdiği sabah kahvaltısı programının bu sefer misafirleri Esenler’e hizmet veren kurumların amirleri ve müdürleriydi. Kahvaltılı programda hizmet veren kurum temsilcilerinin katıldığı kahvaltıya Esenler belediyesinden kimselerin katılmaması dikkat çekti. Ancak, sonradan anlaşıldığına göre Esenler belediyesinin yoğun programı olması nedeni ile bu kahvaltıya bir temsilci gönderemedikleri anlaşıldı.

ESDEF’in verdiği kahvaltıda Esenler kaymakamı Adil Karataş, Milli eğitim müdürü Nurettin Aras, nüfus müdürü Kadem Varol, Tarım müdürü Turgut Şişman, Tapu müdürü, Halk eğitim Müdürü, kaymakamlık yazı işleri müdürü ve birim amirleri katıldılar. Bu anlamlı kahvaltıya bir diğer Esenler hizmetlileri yerel basın mensupları da katıldı.

Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltılı toplantıda önemli konulara değinilmedi. ESDEF’in Başkanı Cuma Helvacı ve tüm yönetim kurulu üyelerinin, kadın kolunun hazır bulunduğu kahvaltı bir nevi kaynaşma, dayanışma ve tanışma toplantısına dönüştü. ESDEF üyelerinin tirizlikle hazırladıkları ve misafirlerine eksiksiz kurdukları sofrada samimiyet ve hoşgörü vardı. Kahvaltı sonra sıcak çaylar içildi ve sonra topluca hatıra resimleri çekilerek kahvaltıyı anlamlı hale getirmiş oldular.

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli