Tarih: 02.10.2011 00:00

Esenler'e İmam Hatipli Müdür

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

 

 

 

 

Uzun süredir vekâleten yürütülen Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapan, 2011 genel seçimlerinde AKP’den 2. Bölge Milletvekili aday adayı olan Halim Karakaya atandı. Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün pazartesinden itibaren görevine başlaması bekleniyor.

İstanbul doğumlu olan Halim Karakaya, aslen Giresunlu olup Merkez Barça Köyü nüfusuna kayıtlıdır.

Halim Karakaya İlköğrenimini Kâğıthane İlkokulunda yaptı. Orta ve Lise eğitimini İstanbul Fatih İmam Hatip Lisesi'nde 1975 yılında tamamladı. 1976 yılında Bursa Yüksek İslam Enstitüsü'nde eğitimine devam eden Halim Karakaya buradan 1979 yılında mezun oldu.       

Bankacılık ve Sigortacılık dalında yüksek lisans yapmış olan Halim Karakaya, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak İlk görev yeri Sivas Zara Lisesi'ne atandı. 1982 yılında aynı ilçede Zara İmam Hatip Lisesi'ne müdür olarak atandı. 1985 yılı Kasım ayında Tekirdağ Merkez İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü'ne geldi. 1994 yılında İstanbul Ümraniye İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü'ne geldi. Kısa bir süre burada görev yaptıktan sonra 1 Aralık 1995 tarihinde İstanbul Fatih İmam Hatip Lisesi'ne müdür olarak atandı. Burada 2006 yılının Ağustos ayına kadar görev yaptı.

2006 yılı Ağustos ayında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcısı olarak göreve getirilen, 2011 genel seçimlerinde AKP’den 2. Bölge Milletvekili aday adayı olduğundan bu görevinden istifa eden Halim Karakaya bundan sonra Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam edecektir.

Halim Karakaya evli ve 4 çocuk babasıdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —