Esenlere CHP'li Kadınlardan Çıkarma

  Esenlere CHP

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner ve Esenler CHP Kadın Kolları Başkanı Aysel Gülden kadınları bir araya toplayarak Esenler de barışa ve sevgiye yürüdüler.

Haber / Hüseyin Koç


Esenlere CHP’li Kadınlardan Çıkarma

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner ve Esenler CHP Kadın Kolları Başkanı Aysel Gülden kadınları bir araya toplayarak Esenler de barışa ve sevgiye yürüdüler.

1 Mayıs Kadın ve Emek Haftası münasebetiyle CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Esenler ilçesinde CHP’li kadınlarla bir araya gelerek Esenler esnafının ve halkının sorunlarını dinledi.
 
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan 7 bölgede gitmedik yer, gitmedik köy bırakmayacağım söylemi ile Türkiye’yi karış karış dolaşıyor. CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner’e “İstanbul da ki ilçe kadın kolları ile bir araya gelerek, her ilçede etkinlikler yapacağını programlamasını” söyledi.


Bu program çerçevesinde seçmen sayısının yüksek olduğu ama CHP’nin oylarının az olduğu ilçelerden Esenler de ilk çalışmayı başlattılar. Esenlerde ki program saat 13:00 de başladı Esenler Cumhuriyet Meydanında birçok ilçeden bir araya gelen kadınlarla buluşan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’a ilgi büyüktü.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, il yöneticileri, MYK üyeleri, CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili Esenler İlçe Kadın Kolları’nın yaptığı bu etkinlikte bir araya geldiler. Program gereği birçok iş yeri ve esnaf ziyaret edildi. Merdiven altı çalışan tekstil emekçilerini ziyaret eden Hilal Dokuzcan yanında bulunanlara bol bol not almaları için talimat verdi. Sokakta yapılan esnaf ziyaretlerin de CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’a taşeronlaşan işçiler sorunlarını anlatarak yardım istediler.
 


CHP heyeti üç gruba ayrılarak Esenler de değişik yerlerde ve mekânlarda vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. Bu arada CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı hemşerisi olan Esenler belediye başkanını telefon ile arayarak ziyaret talebinde bulundu. Karşı taraftan olumlu cevap gelince Salıcı ve CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden bir heyet ile beraber Esenler Belediye Başkanı Göksu’yu makamında ziyaret ettiler.
 


CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve beraberinde ki İstanbul İl Kadın Kolu başkanı Arzu Öner ve Esenler CHP Kadın Kolları Başkanı Aysel Gülden Esnaf ziyaretlerine devam ettiler. Ziyaret bitiminde Cumhuriyet Meydanında buluşan CHP’li Kadınlar çay içerek yorgunluklarını attılar.
 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli