Esenler'den Halep'e Yardım Seferberliği!

Esenler

Esenler Belediyesinin ve Esenler’deki STK’ların Halep'e yardımları kararlılıkla devam ediyor. Esenler Belediyesinin yiyecek ve giyeceklerden oluşan 15 tır dolusu malzemenin Halep'e ulaştırılması için hazırlıklar tamamlanmak

Esenler’den Halep'e Yardım Seferberliği!

Esenler Belediyesinin ve Esenler’deki STK’ların Halep'e yardımları kararlılıkla devam ediyor. Esenler Belediyesinin yiyecek ve giyeceklerden oluşan 15 tır dolusu malzemenin Halep'e ulaştırılması için hazırlıklar tamamlanmak üzere.  
 
Esenler Belediye Başkanı M. T. Göksubelediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile ESDEF’in Cumhuriyet meydanında kurmuş olduğu Halep yardım çadırını ziyaret etti. Başkan Göksu, burada yaptığı açıklamada, “Belediye olarak yiyecek ve giyeceklerden oluşan 15 tır dolusu malzememiz hazır, önümüzdeki günlerde bu malzemelerimizi Halep’e ulaştıracağız” dedi.
 

Kaplan,”Halep'te şu an büyük bir insanlık dramı yaşanıyor”
ESDEF Başkanı Mustafa Kaplan, Cumhuriyet meydanında kurulan Halep'e yardım çadırına vatandaşların bir hayli ilgi gösterdiğini belirterek açıklamada bulundu. Kaplan,”Halep'te şu an büyük bir insanlık dramı yaşandığını, oradaki insanların yaralarına bir nebze olsun merhem olabilmek adına "Halep bizden yardım bekliyor Esenler ses veriyor " adı altında bir kampanya başlattık. Esenler halkının büyük bir duyarlılık göstererek, kampanyamıza beklenenden fazla ilgi göstermesi bizleri bir hayli memnun etmiştir. Bizler hedeflediğimiz rakamlara yaklaştık. Pazar gününe kadar kampanyamız devam edecektir ve bu rakamın daha da çoğalacağını bekliyoruz. Vatandaşlarımızın yaptıkları maddi yardımın haricinde, giyecek yardımında bulundular, bizler bu giyecekleri paketleyerek Halep’e ulaştıracağız ve Pazar günü yardım kampanyamızı sonlandıracağız. Bu kampanya boyunca bizlere destek olan baş da Esenler halkı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 


  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 38.5 ° / 26.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı