Esenler'deki CHP'liler 30 Ağustos'u kutlamaya çalıştı

Esenler

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıl dönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Esenler’de de kutlandı. Türk Ulusunun Bağımsızlık Günü olarak kutlanan Zafer Bayramı'na ilgi ise yine çok az

Esenler’deki  CHP’liler 30 Ağustos'u kutlamaya çalıştı
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıl dönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Esenler’de de kutlandı. Türk Ulusunun Bağımsızlık Günü olarak kutlanan Zafer Bayramı'na ilgi ise yine çok az oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenler ilçe örgütü 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95.yıldönümünü coşkusuz ve anlamsız bir şekilde kutladı. CHP İçe yönetimi Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak alternatif bir kutlama yapmaya çalıştı. Halbuki bu zafer, tarihe gömülmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun, uçurumun kenarından dönerek kendisine yeni bir yol çizişinin ifadesidir. Bu günü kutlayacaksanız adam gibi kutlamanız gerekirdi. Çünkü 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda son devletimiz olan Cumhuriyetimizin de müjdecisidir.
 
CHP’liler Kutlama programına, İlçe Başkanından ve yönetim kurulu üyelerinin birçoğundan yoksun çok az sayıda bir gurupla katıldı.
Sabah saat 10’da Atatürk Anıtı önünde toplanan CHP Esenler ilçe örgütü ve bazı STK temsilcileri Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak 30 Ağustos Zafer Bayramını alternatif bir şekilde kutladılar.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı