Esenler'deki Siyasilere Örnek Muhtar Adayı - Emirali

Esenler

Türkiye’nin en renkli ve heyecanlı Muhtar adayı, Bayburtlu Nejmettin Emirali İstanbul Esenler Havaalanı mahallesinde bugün muhalif siyasi partilerin toplayamayacağı kalabalığa çok renkli söylemlerde bulundu.

Esenler’deki Siyasilere Örnek Muhtar Adayı - Emirali 
Türkiye’nin en renkli ve heyecanlı Muhtar adayı, Bayburtlu Nejmettin Emirali  İstanbul Esenler Havaalanı mahallesinde bugün muhalif siyasi partilerin toplayamayacağı kalabalığa çok renkli söylemlerde bulundu.
 
Nejmettin Emirali  Muhtar adaylığına öyle soyunmuş, öyle ısınmış ki kendisini izleyenler “sen Muhtar değil Milletvekili olmalısın” diyorlar. Bugüne kadar seçim bürosu ve seçmene verilecek maderyalları hazırlayamayan siyasi parti ilçe ve yöneticileri Emirali’nin yaptıklarını görünce elbette hayrete düşecekler.
 
Muhtar adayı Nejmettin Emirali’nin yığınla broşürü, kalemi hazır. Aracını giydirmiş, anons için kasetler hazır. Seçim ofisinde her şey var. Misafirlerini ağırlamakta eksik yok, çay, kahve hazır, yani listesi hazır, Seçim merkezi Parti seçim merkezlerinden ve ilçe merkezlerinden daha hareketli ve kalabalık.
 
Muhtar adayı Nejmettin Emirali, 5 yıl önce yine aday olmuştu ve kendisinin söylediğine göre seçimi kazandığını ama seçimi kendisine bazı egemen güçler kayıp ettirdiğini söylüyor. Geçen dönem “yenilikçi ve sosyal projeleriyle zengin komşumla yoksul komşum arasında elçi olmaya geliyorum ve yapacağım işleri noterden onaylatarak vatandaşa sundum” diyen en renkli muhtar adayı olmuştu. Bu dönem projelerini geliştirerek ve projelerinin üstüne koyarak renkli kişiliğini daha da renklendirerek mahalle halkının sevgisini şimdiden kazandı.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı