Tarih: 05.07.2015 16:41

Esenler'deki Ordulular İftarda Buluştu

Facebook Twitter Linked-in


Esenler’deki Ordulular İftarda Buluştu

Esenler’de İstanbul Ordulular Derneği yönetim kurulu üyeleri, Ordu’lu hemşerilerine verdikleri iftar yemeğinde bir araya gelerek hasret giderdiler.

 Yerel basın ve STK temsilcilerine  verilen iftar yemeğinde;

İftar yemeğine Ordu Dernekler federasyon başkanı ve Ordulu birçok derneğin yanı sıra, CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Mustafa Usta, STK temsilcileri ve yerel basın mensupları katıldı.
Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan İstanbul Ordulular Dernek Başkanı Murat Şahin “yemeğimize icabet etmeniz bizleri onurlandırmıştır. Biliyorsunuz Anadolu kültürümüzde iftarlar tek başına yapılmaz. Bizde bu iftarımızla orduluların misafir perverlik kültürünü yansıttığını ifade eden ,  “Bugün bu iftar sofrasında bir arada olmak ve siz değerli hemşerilerimle lokmalarımızı bölüşerek bu güzel iftar sofrasında buluşmak bizleri mutlu etmiştir.  Bizleri yalnız bırakmayarak yeni dernek merkezimizdeki bu davetimize gelen herkese yönetim kurulum adına teşekkürlerimi iletiyorum.


Tabi ki, tek başınıza değil de eşleriniz ve ailelerinizle birlikte verdiğimiz bu iftara gelmiş olmanız başta derneğimiz olmak üzere camiamıza güç vermiştir ve bizleri daha büyük hizmetler yapmamız için motive etmiştir. Sonuç olarak birlikte hareket edilerek ortak amaca hizmet edileceği gibi büyük işlerde başarmak sizlerin destekleri ile olacağına inanarak çalışmalarımıza hız vereceğiz.  Bu vesileyle Dernek yöneticilerimizi gayretlerinden dolayı tebrik eder.  Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —